☰
✕

Ο Λάζαρος είναι (και πάλι) εδώ

Είναι σημαντικός ποδοσφαιριστής για την ομάδα. Καθοριστικός. Και έλειψε πολύ. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι και πάλι εδώ, έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του.

Πήρε χρόνο συμμετοχής τόσο κόντρα στο Βόλο, όσο και απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ξεκίνησε βασικός κόντρας στην Καλαμάτα και χρίστηκε σκόρερ με προβολή στο δεύτερο δοκάρι. Είναι δεδομένο πως θα χρειαστεί κάποιο διάστημα να βρει ρυθμό και τα πατήματά του. Όπως επίσης δεδομένο είναι πως θα πάρει ακόμη περισσότερο χρόνο στη συνέχεια.

Ας μην ξεχνάμε πως ο τραυματισμός του Ντάνιελ Ποντένσε θα τον αφήσει περίπου δύο εβδομάδες εκτός δράσης. Και η επιστροφή του Έλληνα εξτρέμ έρχεται σε ένα σημείο που ο Ολυμπιακός τον έχει ανάγκη.

Ο Λάζαρος είναι και πάλι εδώ, έτοιμος να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην ομάδα. Άλλωστε, η ποιότητά του είναι δεδομένη. Ο ΠέδροΜαρτίνς έχει ξανά στη διάθεσή του άλλη μία ποιοτική λύση.