Η 11άδα του Θρύλου με Καλαμάτα
Με αρκετές αλλαγές, όπως αναμενόταν, αποφάσισε να παρατάξει την ενδεκάδα του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Καλαμάτα, στο Καραϊσκάκη, ο Πέδρο Μαρτίνς.
Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια ξεκινάει ο Αλέν. Την τετράδα της άμυνας απαρτίζουν οι Ελαμπντελαουί, Μάρκοβιτς, Σισέ και Κούτρης. Στα χαφ βρίσκονται οι Μεριά,Ξενιτίδης. Για πρώτη φορά φέτος ο Τυνήσιος στην εν λόγω θέση.
Δεξί εξτρέμ είναι ο Ραντζέλοβιτς, αριστερό ο Χριστοδουλόπουλος και στην κορυφή ο Γκερέρο. Πίσω από τον Ισπανό στράικερ βρίσκεται ο Λοβέρα.
Αναλυτικά η ενδεκάδα του Θρύλου: Αλέν, Ελαμπντελαουί, Μάρκοβιτς, Σισέ, Κούτρης, Μεριά, Ξενιτίδης, Ραντζέλοβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Λοβέρα, Γκερέρο.
Η ενδεκάδα της ομάδας μας για το ματς κόντρα στην Καλαμάτα! / The line-up for today's match against Kalamata FC!🔴⚪️ #Οlympiacos #OLYKAL #GreekCup #Football #LineUp pic.twitter.com/qGc4nCuYMG
— Olympiacos FC (@olympiacosfc) January 15, 2020