Τιμή για τον Σίλβα!
Μια ακόμα σπουδαία τιμητική διάκριση για τον Μάρκο Σίλβα. Θα παραλάβει ένα άκρως τιμητικό έπαθλο σε ειδικό γκαλά που θα γίνει στις 9 Μαΐου (22:00) στη Λισαβόνα. Από τον σύνδεσμο αθλητικών δημοσιογράφων της Πορτογαλίας.
Διότι ανακήρυξαν τον τεχνικό του Ολυμπιακού ως τον κορυφαίο συμπατριώτη τους προπονητή, που δουλεύει στο εξωτερικό. Μια ιδιαίτερα σημαντική στιγμή στην καριέρα του 39χρονου κόουτς! Για να καταλάβει κανείς την αξία αυτής της βράβευσης, την ίδια ημέρα οι Πορτογάλοι αθλητικοί συντάκτες θα βραβεύσουν και τον Κριστιάνο Ρονάλντο ως τον κορυφαίο συμπατριώτη του ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο εξωτερικό.
Και εδώ πρέπει να σταθούμε σε κάτι πολύ σημαντικό. Ότι η φετινή εκδήλωση είναι ξεχωριστή, καθώς συμπληρώνονται 50 χρόνια ζωής του συνδέσμου Πορτογάλων αθλητικών συντακτών! Μόνο και μόνο ότι σε αυτή την σπουδαία χρονιά για τους αθλητικούς δημοσιογράφους, στη χώρα της Ιβηρικής, βραβεύουν τον Μάρκο Σίλβα, κάνει ακόμα πιο σημαντική αυτή την τιμητική επιβράβευση.