Τα δεδομένα για το παιχνίδι με τη Γουλβς...
Όπως σας αναφέραμε και νωρίτερα, η Κυβέρνηση πήρε την απόφαση να διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών όλες οι αθλητικές εκδηλώσεις για τις επόμενες 2 εβδομάδες, ως προληπτικό μέτρο για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορονοϊού.
Το γεγονός αυτό, φυσικά, επηρεάζει, μεταξύ άλλων, και το πρώτο παιχνίδι (12/3, 22:00) του Ολυμπιακού με τη Γουλβς, στο Καραϊσκάκη, για τη φάση των «16» του Europa League.
Μετά την προαναφερθείσα απόφαση της Πολιτείας, λοιπόν, είναι λογικό να έχουν... θορυβηθεί οι «ερυθρόλευκοι», περιμένοντας, πλέον, την επίσημη ανακοίνωση της UEFA. Πάμε, ωστόσο, να δούμε ποια είναι τα δεδομένα...
Η Κυβέρνηση δεν έχει ενημερώσει ακόμα τη διοργανώτρια αρχή για την απόφαση που πήρε. Κάτι τέτοιο θα γίνει αύριο, Δευτέρα 9/3. Από εκεί και πέρα, όμως, η UEFA δεν μπορεί, ουσιαστικά, να μη λάβει υπόψιν τα μέτρα πρόληψης της Πολιτείας για τον ιό.
Εν ολίγοις, δεν είναι στο... χέρι της να αλλάξει η απόφαση.
Επιπρόσθετα, ζήτημα έχει προκύψει και με την πώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση στο Ναό. Και αυτό, διότι ήδη η ζήτηση για ένα «μαγικό χαρτάκι» από τον κόσμο των Πειραιωτών ήταν τεράστια. Τη στιγμή όπου πριν την απόφαση, σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια του Europa League, 1.100 εισιτήρια είχε εξασφαλίσει, από την πλευρά της, και η Γουλβς για τους οπαδούς της.
Το γεγονός πως υπάρχει θέμα με τα εισιτήρια τόσο στον κόσμο του Ολυμπιακού όσο και της Γουλβς, αφήνει ένα, μικρό, ενδεχόμενο να υπάρξει κάποια εξαίρεση για το ματς της Πέμπτης.
Κανείς όμως δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι μπορεί να συμβεί. Κάτι το οποίο θα το μάθουμε, όπως όλα δείχνουν, τη Δευτέρα. Όποτε θα ενημερώσει και η Κυβέρνηση επίσημα την UEFA για την απόφαση που πήρε για τα μέτρα πρόληψης του κορονοϊού.