Ο Καρέρα της ΑΕΚ αποθέωσε Τσιμίκα!

Όπως έχει γίνει αντιληπτό, το όνομα του Κώστα Τσιμίκα «παίζει» καθημερινά στα αθλητικά ρεπορτάζ της Ιταλίας. Με τη Νάπολι, εκτός των άλλων, να επιθυμεί διακαώς να τον εντάξει στο ρόστερ της το καλοκαίρι.

Οι «παρτενοπέι», λοιπόν, που ήδη έχουν συλλέξει πάρα πολλές πληροφορίες για τον Έλληνα μπακ του Ολυμπιακού, δεν σταματούν να ασχολούνται μαζί του.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι ο ραδιοφωνικός σταθμός «Radio Goal» ζήτησε από τον Μάσιμο Καρέρα να μιλήσει για τον διεθνή άσο του Θρύλου, όπως και έκανε!

Μάλιστα, ο Ιταλός προπονητής της ΑΕΚ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον «Τσίμι», τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι έχει προοπτικές να εξελιχθεί σε top class παίκτη.

«Τον έχω δει μόνο τη φετινή σεζόν, αλλά είναι ένας καλός παίκτης και έχει προοπτικές για να εξελιχτεί σε top class. Προφανώς, δεν τον γνωρίζω πολύ καλά, αλλά μου έκανε εξαιρετική εντύπωση η ταχύτητα του. Επίσης, είναι δυνατός και αποτελεσματικός στην άμυνα», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο κόουτς των «κιτρινόμαυρων».