☰
✕

Τους πήραν χαμπάρι και στην Ισπανία, Χούντα-Παναθηναϊκό

Τόσα χρόνια ένα πράγμα έχουν να υπερηφανεύονται και αυτό όλος ο κόσμος ξέρει πως ήρθε...

Ο Παναθηναϊκός είχε αγωνιστεί στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1971, αλλά μετά από έναν ημιτελικό τον οποίο αναφέρουν μέχρι και τώρα στην Ισπανία ότι τον είχαν αγοράσει μέσω της Χούντας!

Ορίστε τι έγραψε η ισπανική εφημερίδα «Marca» για τον ημιτελικό του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα το 1971:

«Ο τελικός έγινε απέναντι σε έναν κάπως απροσδόκητο αντίπαλο, τον Παναθηναϊκό από την Ελλάδα, ο οποίος παρά το γεγονός ότι είχε παίξει καλό ποδόσφαιρο εκείνη τη σεζόν, εξετάστηκε το ενδεχόμενο ο δεύτερος ημιτελικός του Κυπέλλου Πρωταθλητριών με τον Ερυθρό Αστέρα να αγοράστηκε!

Αυτά ήρθαν μετά από κάποιες δηλώσεις, στις οποίες ο Γιώργος Παπαδόπουλος κατηγορήθηκε ότι αγόρασε το παιχνίδι, στο οποίο έπρεπε να ανατρέψουν το 4-1».