«Ιταλία, Γερμανία, Αγγλία, αλλά είναι χαρούμενος στον Ολυμπιακό»
Εδώ και καιρό υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ομάδες του εξωτερικού έχουν βάλει στο... μάτι τον Μαντί Καμαρά.
Οι Ιταλοί πήραν δηλώσεις του μάνατζερ του παίκτη, Πιερ Ισά, ο οποίος σχολίασε αρχικά για τον μέσο του Ολυμπιακού:
«Πολλές ευρωπαϊκές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Μαντί Καμαρά, αλλά εμείς κοιτάζουμε πρώτα να τελειώσει η φετινή σεζόν. Αυτή τη στιγμή ο Μαντί είναι πολύ χαρούμενος στον Ολυμπιακό και θέλει να κατακτήσει τίτλους με την ομάδα του, πριν πάρει την απόφαση να κάνει το επόμενο βήμα.
Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρωτάθλημα ή κάποια συγκεκριμένη χώρα που θα ήθελε να πάει ο Μαντί Καμαρά. Το βασικό ζητούμενο του Μαντί είναι να πάει σε μια ομάδα, που θα βελτιωθεί και θα κερδίσει τίτλους.
Αυτό μπορεί να συμβεί είτε στην Ιταλία, είτε σε μία από τις Αγγλία ή Γερμανία. Πολλοί ποδοσφαιριστές που προέρχονται από ομάδες της Ελλάδας έχουν κάνει σπουδαία καριέρα στο εξωτερικό. Ιδίως Αφρικανοί».
Παράλληλα, ρωτήθηκε αν ισχύουν τα 25 εκατομμύρια που αναφέρουν δημοσιεύματα ότι θέλει ο Ολυμπιακός: «Η κρίση θα επηρεάσει και το ποδόσφαιρο. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε κάποια τιμή».