Ιντέγε: "Θέλουμε το νταμπλ..."

Ο Μπράουν Ιντέγε στη Media day του Ολυμπιακού μίλησε για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Θέλουμε και το Κύπελλο Ελλάδας. Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε στον τελικό, αλλά μετά το πρωτάθλημα θέλουμε και το Κύπελλο. Θέλουμε να κάνουμε το νταμπλ», τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν θα σκοράρει και επισήμανε: «Σημασία έχει να κερδίσει η ομάδα, όχι ποιος θα πετύχει το γκολ. Αν είναι να πετύχω εγώ το γκολ, γιατί όχι;»

Στον Ιντέγε έγινε ερώτηση για την κλήση του στην Εθνική Νιγηρίας. «Είμαι πολύ χαρούμενος. Δουλεύω σκληρά καθημερινά με τον Ολυμπιακό. Είμαστε μια οικογένεια εδώ και είναι σημαντική για μένα η κλήση αυτή», απάντησε.

Από εκεί και πέρα αναφέρθηκε στο ΟΑΚΑ και στην ΑΕΚ και την ήττα του πρωταθλήματος: «Δεν νομίζω ότι πρέπει να το δούμε σαν εκδίκηση. Δεν έχουμε να δώσουμε κάποια απάντηση. Χάσαμε από ένα πέναλτι. Εμείς θέλουμε να τα δώσουμε όλα και να πάρουμε το ματς και το Κύπελλο».

Ο Ιντέγε ρωτήθηκε και για το γεγονός ότι δεν θα υπάρχει κόσμος στον τελικό, για να σχολιάσει: «Η ομοσπονδία πήρε την απόφαση και θα έχει τους λόγους της. Εγώ θέλω να παίζω με κόσμο, για τους φίλους μας και την οικογένειά μου. Δεν είναι το πιο ωραίο συναίσθημα, αλλά την ερώτηση πρέπει να την κάνετε στην ομοσπονδία που σίγουρα θα έχει τους λόγους της να πάρει αυτή την απόφαση».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην αποχή από επίσημο ματς για 19 ημέρες, χωρίς να αναζητήσει δικαιολογίες: «Οι συνθήκες είναι ίδιες και για τις δύο ομάδες. Εμείς πρέπει να τα δώσουμε όλα και να παλέψουμε για να πάρουμε τη νίκη».