«Έτοιμος Αύγουστο-Σεπτέμβριο, καμία επαφή με Αλ Χιλάλ»
Σε live της δημοσιογράφου Ζινέμπ Ελ Χουαρί φιλοξενήθηκε ο Χιλάλ Σουντανί, ο οποίος είπε ενδιαφέροντα πράγματα.
Μεταξύ άλλων, ο Αλγερινός εξτρέμ του Ολυμπιακού τόνισε ότι θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί Αύγουστο ή Σεπτέμβριο. Και ξεκαθάρισε ότι δεν είχε καμία επαφή με την Αλ Χιλάλ, αναφορικά με τις φήμες που δημιουργήθηκαν.
«Φυσιολογικά, Αύγουστο ή Σεπτέμβριο θα είμαι έτοιμος να αγωνιστώ. Όσο για τις φήμες που προέκυψαν, δεν είχα καμία επαφή με την Αλ Χιλάλ από τη Σαουδική Αραβία. Δεν υπάρχει τίποτα αυτή τη στιγμή. Έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό», ανέφερε αρχικά ο διεθνής άσος του Θρύλου.
Και συμπλήρωσε: «Θα δούμε, δεν μπορούμε να πούμε πολλά, διότι είμαι αφοσιωμένος στον τραυματισμό μου και θέλω να επιστρέψω πιο δυνατός. Μου λείπει η προπόνηση και οι αγώνες».