☰
✕

Τα «γκάζια» και η ικανοποίηση του Μαρτίνς

Όπως σας έχουμε αναφέρει ξανά, όσο πλησιάζουμε προς τη σέντρα των πλέι οφ του πρωταθλήματος, τόσο αυξάνεται η ένταση των προπονήσεων του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπαίνουν, πλέον, στην 3η εβδομάδα προπονήσεων (2η ομαδικών) και εκτός από τη φυσική του κατάσταση, δουλεύουν πάνω σε όλους τους τομείς.

Από την πλευρά του, λοιπόν, ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος φροντίζει να κρατά διαρκώς στην… τσίτα τους ποδοσφαιριστές του, έχει κάθε λόγο να χαμογελά με όσα βλέπει στο Ρέντη!

Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι παίκτες της ομάδας του Πειραιά φάνηκε πως δούλεψαν αρκετά από το σπίτι τους στο διάστημα της καραντίνας. Τη στιγμή που άπαντες δείχνουν μεγάλο πάθος, ζήλο και ανυπομονησία, για να επιστρέψουν στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση και ετοιμότητα πίσω στη δράση.

Οι προαναφερθέντες λόγοι, λοιπόν, γεμίζουν ικανοποίηση και αισιοδοξία τον Πορτογάλο προπονητή του Θρύλου, ο οποίος ποντάρει πολλά σε όλους τους παίκτες του, ενόψει της απαιτητικής συνέχειας, σε Ελλάδα και Ευρώπη.