☰
✕

Πάει για μία αλλαγή

Λίγες ώρες έμειναν για τη σέντρα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη στο άδειο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει έτοιμο το πλάνο του.

Πάντως, όπως έχουν τα πράγματα, ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν αναμένεται να αλλάξει και πολλά, συγκριτικά με το περασμένο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Κοινώς, όλα δείχνουν πως ο κόουτς του Θρύλου θα παρατάξει την ομάδα με μόλις μία αλλαγή στη σύνθεσή της. Τη θέση του Ρούμπεν Σεμέδο ο οποίος έχει μείνει εκτός αποστολής, φαίνεται πως θα πάρει ο Παπέ Αμπού Σισέ, δίπλα στον Ουσεϊνού Μπα. Άλλωστε, εφόσον δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα, αυτό θα είναι το δίδυμο που θα παίξει στο δεύτερο παιχνίδι με τη Γουλβς, όταν γίνει το ματς.

Επιπλέον, δύσκολα θα αλλάξει ο Μαρτίνς και την 3άδα στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Συνεπώς, εφόσον δεν προκύψει κάποια έκπληξη, η ενδεκάδα του Ολυμπιακού θα έχει μόλις μία αλλαγή σε σχέση με εκείνους που έπαιξαν στην Τούμπα. Κοινώς, φαίνεται πως οι Σα, Ελαμπντελαουί, Μπα, Σισέ, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Βαλμπουενά, Μασούρας και Ελ Αραμπί θα ξεκινήσουν απόψε.