Στην Αθήνα οι κληρώσεις Champions League και Europa League

Όπως έγινε γνωστό, στην Αθήνα θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο οι κληρώσεις του Champions League, του Europa League, καθώς και η απονομή της «Χρυσής Μπάλας»!

Πρόκειται για μία απόφαση ομόφωνη, η οποία πάρθηκε στην Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA. Τώρα, όσον αφορά στην εκδήλωση, θα λάβει χώρα στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Φυσικά, γίνεται αντιληπτό ότι με την προαναφερθείσα απόφαση της UEFA, η Ελλάδα θα προβληθεί παγκοσμίως, ως μιας σύγχρονη και ασφαλής χώρα, η οποία είναι σε θέση να φιλοξενεί διοργανώσεις αυτού του επιπέδου.

Παράλληλα, κομβικής σημασίας ρόλο «έπαιξε» και το γεγονός ότι η πατρίδα μας τα πήγε περίφημα όσον αφορά στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού. Ενώ καθοριστική ήταν η τηλεφωνική επικοινωνία που είχε τις προηγούμενες μέρες ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον Πρόεδρο της UEFA, Αλεκσάντερ Τσέφεριν.