Εσείς, ξέρετε πόσο βάθος έχει το Λιμάνι του Πειραιά; (photo)
Έχει γίνει σύνθημα στα χείλη των οπαδών του Ολυμπιακού. «...Στον Περαία, το Λιμάνι είναι βαθύ...», αναφέρει μεταξύ άλλων. Το υπόλοιπο δεν το γράφουμε, δεν μπορούμε. Για ευνόητους λόγους.
Χρησιμοποιείται από τον κόσμο για να... πικάρει τον ΠΑΟΚ. Και με αφορμή την αποψινή αναμέτρηση, 5η φετινή του Ολυμπιακού με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, είπαμε να σας ενημερώσουμε και να σας λύσουμε την... απορία.
Ποια είναι η απορία σας; Έχετε αναρωτηθεί ποτέ σας πόσο βάθος έχει το Λιμάνι του Πειραιά;
Το ψάξαμε. Βασικά, το googlάραμε. «...Σύμφωνα με την προκήρυξη, η έκταση πραγματοποίησης των ανωτέρω εργασιών εκτιμάται σε 1.060 στρέμματα, ενώ το μέγιστο βάθος εκτιμάται ότι είναι περίπου 27 μέτρα στην είσοδο του Λιμένα», αναφέρει το «greenagenda.gr» σε προ διετίας κείμενό του.
27 μέτρα το πιο βαθύ σημείο του Λιμανιού, στην είσοδο του Λιμένα. Η... χρήσιμη πληροφορία της ημέρας.
Τώρα δεν μπορείτε να πείτε ότι δεν ξέρετε...
*Οι φωτογραφίες είναι από το «olp.gr».