Όταν ετοιμαστεί, κιόλας…
Ο χρόνος κυλάει υπέρ μας, όταν παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Αυτή η ομάδα έδειξε και χθες, κόντρα στην Ομόνοια, ότι είναι ακόμη στην αρχή της. Ακόμη σε φάση… διαμόρφωσης. Αλλά ακόμη και έτσι, ο Ολυμπιακός αυτός κάνει… πλάκα, στο τέλος της ημέρας. Και αν έτσι, σε αυτή την κατάσταση, παίρνει με τέτοιο τρόπο, τις νίκες-μισές προκρίσεις, τότε το μέλλον προδιαγράφεται… λαμπρό!
Η ομάδα του Μαρτίνς προέρχεται από μία περίεργη σεζόν. Καλά-καλά προετοιμασία δεν έχει κάνει. Κάνει, όπως… παίζει τα επίσημα. Παράλληλα με το να παίρνει νίκες, να μαζεύει τρίποντα και να κυνηγάει προκρίσεις, αυτός ο Ολυμπιακός καλείται να κάνει και… προετοιμασία και να είναι έτοιμος, στη συνέχεια της σεζόν. Εκεί όπου θα βρίσκεται, όπως όλα δείχνουν, στη «μάχη» των ομίλων του Champions League και θα «φουντώνει» η «μάχη» για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.
Σιγά-σιγά, αγώνα με τον αγώνα, νίκη με τη νίκη, αυτή η ομάδα θα «δένει», θα γίνεται ολοένα και καλύτερη και θα προοδεύει. Θα έρθει ο εξτρέμ (ή οι εξτρέμ), θα έρθουν οι μπακ (αριστερός και δεξιός, όπως όλα δείχνουν), ίσως και άλλο χαφ. Θα γίνει… υπερομάδα, κανονική. Δεν σταματάει εδώ, αυτός ο Ολυμπιακός. Μόλις άρχισε. Μόλις «άναψε τις μηχανές» και… ζεσταίνεται. Και αν από τώρα, σε αυτές τις συνθήκες, αρχίζει με αυτό τον τρόπο να επιβάλλεται και να φεύγει νικητής, από το γήπεδο, τότε… έχουμε να δούμε πολλά όμορφα μπροστά μας.
Θα πάει ο εφιάλτης… σύννεφο, για την προπαγάνδα. Καθίστε αναπαυτικά.