«Ήμασταν κυρίαρχοι»
Στην κυριαρχία του Ολυμπιακού εστίασε ο Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, τονίζοντας στην κάμερα της Nova πως ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. «Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δείξαμε μεγάλη ποιότητα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί αν και δεν σκοράραμε. Όταν είμαστε καλοί στο πρώτο ημίχρονο κουράζουμε τον αντίπαλο. Επιτρέψαμε ελάχιστες ευκαιρίες στον αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε μία τελείως διαφορετική εικόνα υπέρ του Ολυμπιακού. Ήμασταν κυρίαρχοι. Καταφέραμε να πάρουμε ένα δίκαιο αποτέλεσμα.
Νομίζω ότι κανένα ματς πρωταθλήματος δεν είναι εύκολο. Κανένα ματς εκτός έδρας δεν είναι εύκολο. Ο ΟΦΗ είναι πολύ καλός αντίπαλος. Όμως η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δεν ήταν καλή και δεν μας βοήθησε να παίξουμε γρήγορα. Ήμασταν και για αυτό αγχωμένοι».
Για τους επιθετικούς του: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος με τόσους καλούς επιθετικούς. Είναι δύσκολο να διαλέξεις. Έχουμε και τον Σουντανί και τον Κάιπερς».
Για τη φάση με τον Σισέ: «Είναι το αγωνιστικό πνεύμα της ομάδας. Είμαστε δυνατοί. Ο γιατρός ανησυχούσε ιδιαίτερα αλλά εκείνος ένιωθε καλά πνευματικά και σωματικά και ήθελε να συνεχίσει. Είναι το πνεύμα που σας αναφέρουμε».
Για την εικόνα του Μπρούμα: «Μπορεί να προσφέρει κάτι διαφορετικό. Μπορεί να παίξει σε πιο κοντινές αποστάσεις. Ο Λαζάρ και ο Γιώργος παίζουν σε πιο μακρινές αποστάσεις. Ο Ολυμπιακός έχει τις λύσεις για κάθε θέση».