Η απόφαση για ενίσχυση
Αποφασισμένοι στον Ολυμπιακό να κάνουν ό,τι πρέπει τον προσεχή Ιανουάριο για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, ενόψει της συνέχειας.
Σχεδόν το πρώτο μισό της σεζόν έχει ολοκληρωθεί και έχουν δει οι «ερυθρολευκοι» όλα τα κενά τα οποία υπάρχουν στο αγωνιστικό κομμάτι. Για αυτό και η ομάδα είναι έτοιμη να κάνει τις κινήσεις που χρειάζονται για να καλύψει τα πάντα.
Έχει σταθεί και άτυχος ο Ολυμπιακός με αρκετούς παίκτες οι οποίοι αποκτήθηκαν το καλοκαίρι. Αλλά και γενικότερα η ομάδα έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς και τον κορονοϊό όλο αυτό το διάστημα.
Για όλους τους παραπάνω λόγους στον Ολυμπιακό έχουν πάρει την απόφαση να κινηθούν όπως πρέπει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ώστε να αποκτηθούν οι παίκτες που χρειάζεται η ομάδα και θα μπουν για να βοηθήσουν ουσιαστικά.