Έτοιμος για Ιωνικό ο Ολυμπιακός
Σάββατο, 6 Νοεμβρίου 2021 - 20:18
Την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Ιωνικό (7/11, 19:30) ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός και μετά το τέλος της προπόνησης στο Ρέντη, ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτήν, συμπεριέλαβε 24 ποδοσφαιριστές.
Μέσα είναι και ο Χένρι Ονιεκουρού, και ο Μαντί Καμαρά, και ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ που αποχώρησαν από το παιχνίδι με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με προβλήματα τραυματισμών. Αντίθετα, εκτός έμεινε για άλλο ένα παιχνίδι ο Καρμπόβνικ.
Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Σισέ, Ο. Μπα, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Μάρκοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Βρουσάι, Λόπες, Ονιεκουρού, Ροντρίγκες, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.