Λόπες: «Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε»

Ένα δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε έναν καλό αντίπαλο είναι το αυριανό κόντρα στην Αντβέρπ σύμφωνα με τις δηλώσεις του Ρόνι Λόπες. Ό,τι καλύτερο μπορούν θα κάνουν οι παίκτες του Ολυμπιακού για να πάρουν την νίκη, όπως δήλωσε ο εξτρέμ του Θρύλου δήλωσε.

Στην συνέχεια, τόνισε πως όλοι στην ομάδα σκέφτονται μόνο την αναμέτρηση με την Αντβέρπ και τόνισε πως από την αρχή η ομάδα πίστευε στην πρόκριση, αλλά θέλει και την πρώτη θέση.

Για το προφίλ της αναμέτρησης:

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. Είναι σημαντικό για εμάς, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για το αποτέλεσμα που θέλουμε και με λίγη τύχη να βρεθούμε στην πρώτη θέση του ομίλου».

Για το αν θα έχουν το μυαλό τους και στο παιχνίδι Φενέρμπαχτσε-Άιντραχτ:

«Θα σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι το δικό μας. Στη συνέχεια θα σκεφτούμε την επόμενη αναμέτρηση μας. Δεν θα σκεφτόμαστε ούτε την άλλη αναμέτρηση του ομίλου. Θα είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στη δική μας δουλειά».

Για την εξέλιξη του ομίλου:

«Είναι ένας πολύ ανταγωνιστικός όμιλος και ξέραμε από την αρχή πως τα αποτελέσματα θα είναι μοιρασμένα και ισορροπημένα. Πιστεύαμε πως μπορούμε να προκριθούμε. Είχαμε εξασφαλίσει την πρόκριση, που ήταν ο στόχος μας, αλλά θέλουμε και την πρώτη θέση!»

Για το αν είναι παγίδα να παίζεις απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον:

«Όλες οι ομάδες παίζουν σ΄αυτα τα ματς για να κερδίσουν. Έχουν πάντα κίνητρο. Δεν συμμετέχουν σε κανένα ματς χωρίς ενδιαφέρον».