Η προσοχή στο Αγρίνιο για τον Ολυμπιακό
Στροφή κάνει ο Ολυμπιακός στις υποχρεώσεις του και αναγκαστικά αφήνει πίσω ό,τι έγινε στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Μπροστά, υπάρχει το Κύπελλο και ο πρώτος αγώνας της προημιτελικής φάσης με τον Παναιτωλικό.
Ο Θρύλος φιλοξενείται στο Αγρίνιο την Τετάρτη 19/01 (15:00), στον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας και θέλει να αφήσει πίσω του ό,τι έγινε την περασμένη Κυριακή.
Φυσικά, και το Κύπελλο είναι στόχος της ομάδας τη φετινή σεζόν και καλείται στο Αγρίνιο να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση.
Τα παιχνίδια είναι διπλά και υπάρχει και δεύτερος αγώνας, στον Πειραιά (δεν έχει βγει ακόμη το πλήρες πρόγραμμα), ωστόσο είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να «κλειδώσει» την πρόκριση από τον πρώτο.
Στροφή στον Παναιτωλικό και στο Κύπελλο...