Ρέαμπτσιουκ: «Πρέπει να κερδίζουμε πάντα»

Ένα δύσκολο παιχνίδι, χαρακτήρισε το Κυριακάτικο ντέρμπι ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος ξεκαθάρισε, όμως, πως η ομάδα είναι πολύ καλά προετοιμασμένη για να πάρει τους τρεις βαθμούς στην Τούμπα.

Ο Μολδαβός αριστερός μπακ του Θρύλου τόνισε, επίσης, τογεγονός ότι ο Ολυμπιακός πρέπει πάντα να κερδίζει και ανέφερε πως αυτό το παιχνίδι έχει ιδιαίτερη σημασία για όλους.

Για το παιχνίδι της Κυριακής: «Σίγουρα πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο, όμως η ομάδα δουλεύει πολύ καλά και είναι πολύ καλά προετοιμασμένη για να πάρει τους τρεις βαθμούς».

Πως πρέπει να παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός στην Τούμπα: «Όλα τα παιχνίδια στον Ολυμπιακό έχουν την ίδια αξία και την ίδια σημασία και πάντα πρέπει να κερδίζουμε. Εμείς έχουμε πάντα την ίδια ψυχολογία, την ψυχολογία της νίκης σε όλα τα παιχνίδια που πηγαίνουμε γιατί είμαστε Ολυμπιακός και αυτό πρέπει να κάνουμε. Αυτό το παιχνίδι έχει μια ιδιαίτερη σημασία για τους φιλάθλους, αλλά και για εμάς γιατί πρόκειται για ένα ντέρμπι, όμως εμείς κάνουμε πάντα ό,τι καλύτερο μπορούμε για να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς».

Για την αναβολή του αγώνα με τον Παναιτωλικό: «Για εμάς δεν έχει πολύ μεγάλη σημασία, μπορεί να μην αγωνιστήκαμε, αλλά κάναμε προπόνηση, επομένως εμείς πρέπει να προσαρμοζόμαστε και το μόνο που να σκεφτόμαστε να είναι το τι θα κάνουμε στην προπόνηση όσο καλύτερα μπορούμε, ώστε να είμαστε έτοιμοι για τα παιχνίδια».