Δείχνει πιθανή η αλλαγή τεχνικού στον Απόλλωνα Λεμεσού
Την προσοχή του στραμμένη στη ρεβάνς με την Σλόβαν Μπαρτισλάβας έχει φυσικά ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να ξεπεράσουν οπωσδήποτε το εμπόδιο της πρωταθλήτριας Σλοβακίας και να πάρουν την πρόκριση σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι, λόγω της αγωνιστικής κατάστασης και της μέτριας εικόνας που έχουν δείξει μέχρι στιγμής.
Όπως και να ‘χει, υπάρχει και το μέλλον μπροστά και αν ο Θρύλος προκριθεί στα πλέι οφ του Europa League, τότε θα βρει απέναντί του τον Απόλλωνα Λεμεσού, έπειτα από τον αποκλεισμό του από τη Μακάμπι Χάιφα στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.
Μάλιστα, η πρωταθλήτρια Κύπρου όπως όλα δείχνουν θα έχει και νέο προπονητή σε αυτά τα ματς όπου θα κρίνουν την πρόκριση στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Τα σενάρια «φουντώνουν» ολοένα και περισσότερο για τον αντίπαλο που θα βρει ο Θρύλος σε περίπτωση που αποκλείσει τους Σλοβάκους.
Πάντως, ακούγεται έντονα πως η κυπριακή ομάδα έχει στραμμένη την προσοχή της στην αγορά της Ισπανίας για τον νέο τεχνικό, που θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ. Ο Γερμανός προπονητής είναι αρκετά πιθανό να αποτελέσει σύντομα παρελθόν από την ομάδα της Λεμεσού, αφού το γυαλί έχει... ραγίσει ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Έτσι, δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις και αυτές να επηρεάσουν τον Ολυμπιακό από πλευράς σκάουτινγκ του αντιπάλου, αν και εφόσον πάρει την πρόκριση επί της Σλόβαν, στη Μπρατισλάβα, το βράδυ της Πέμπτης (11/8, 21:30).