Κι επίσημα στην Μποταφόγκο ο Τικίνιο (video)

Το ματς που αγωνίστηκε ο Τικίνιο Σοάρες με την Σλόβαν Μπρατισλάβας ήταν και το τελευταίο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, καθώς εδώ και μέρες το συγκεκριμένο σενάριο είχε φουντώσει για τα καλά εν όψει της μεταγραφής του στην Μποταφόγκο. Και αυτή είναι πλέον επίσημη, αφού η βραζιλιάνικη ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του 31χρονου επιθετικού τα ξημερώματα του Σαββάτου (13/8).

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Βραζιλία, ο Ολυμπιακός θα λάβει ένα ποσό που θα ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο ευρώ, ενώ σημειώνεται πως ο Τικίνιο υπέγραψε έως τον Δεκέμβριο του 2024 με τις ίδιες απολαβές που είχε και στους «ερυθρόλευκους». Δηλαδή περίπου 1,8 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Στον ένα χρόνο που έμεινε στο Μεγάλο Λιμάνι, ο Τικίνιο πέτυχε 14 γκολ σε 50 εμφανίσεις με τα «ερυθρόλευκα» σε όλες τις διοργανώσεις. Μερικά εξ αυτών, μάλιστα, ήταν και αρκετά σημαντικά για τον Θρύλο.