Πίστη και πάθος για τη νίκη με σύμμαχο τον κόσμο του!

Ο Ολυμπιακός είναι ο κόσμος του! Είναι η πραγματικότητα. Οι οπαδοί του Θρύλου στηρίζουν με κάθε τρόπο την ομάδα και είναι πάντα εκεί, στο πλευρό της! Ο πύρινος κόσμος του Θρύλου διψάει για να δει την «ερυθρόλευκη» φανέλα με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο στο στήθος!

Έχουν απομείνει λιγότερα από 4000 εισιτήρια για το ματς της Πέμπτης και η αλήθεια είναι πως όποιος υπολόγιζε ότι το Καραϊσκάκη θα ήταν αδιάφορο την Πέμπτη, έκανε εξ αρχής λάθος. Δεν ταιριάζει η υποτονικότητα με τον Θρύλο και με τον κόσμου του, παρά την τιμωρία της UEFA, με τον «κλείσιμο» του πέταλου της Θύρας 7.

Αυτή η δίψα που δεν σβήνει ποτέ, αυτή η αγάπη για την ομάδα, η οποία ποτέ δεν ξεθωριάζει και αντιθέτως γίνεται κάθε μέρα και πιο δυνατή, είναι ο οδηγός για όλους μας. Για τον κόσμο, αλλά και για τον ίδιο τον Σύλλογο. Για τους παίκτες, τον προπονητή, για όλους.

Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει το βράδυ της Πέμπτης να πάρει μία καλή νίκη, η οποία θα τον βοηθήσει να ανεβάσει την ψυχολογία του και να πάρει ώθηση, για τη δύσκολη συνέχεια. Και στο πλευρό του θα έχει πάλι τους καλύτερους του κόσμου…