«Ατρόμητος» στις ασίστ ο «Φόρτου»!

Ένα από τα μεγάλα «κέρδη» της χειμερινής προετοιμασίας του Ολυμπιακού, ήταν ο Κώστας Φορτούνης. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός, πραγματοποίησε θετικότατες εμφανίσεις και κατάφερε να πετύχει ένα εντυπωσιακό τέρμα στο 2-0 επί της Χάντερσφιλντ στην Εστεπόνα, αλλά και να «φτιάξει» με εκτέλεση κόρνερ, το τέρμα του Κασάμι στο 1-0 επί της Νότιγχαμ Φόρεστ, στο Φάληρο.

Ο Κώστας, είναι «παρών» στην αποστολή για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο και «κουβαλάει» μια εξαιρετική παράδοση απέναντι στους Περιστεριώτες, απέναντι στους οποίους έχει σημειώσει 11 νίκες με τα χρώματα του Ολυμπιακού. Το πιο «τρελό» όμως, είναι τα όσα έχει κάνει στο δημιουργικό σκέλος ο «Φόρτου», αφού έχει «συμμετοχή» σε δέκα γκολ κατά της ομάδας των Δυτικών προαστίων, με δύο τέρματα αλλά και οκτώ ασίστ!

Ένα απίθανο στατιστικό για τον Κώστα, ο οποίος είχε «υπογράψει» την τελευταία πρόκριση σε Κύπελλο Ελλάδας, με αντίπαλο τον Ατρόμητο, στα διπλά ματς της σεζόν 2016-17. Εκεί όπου μετά το 0-0 του Φαλήρου, ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στο Περιστέρι με 1-2, χάρη σε τέρμα του Ρομαό από ασίστ του Κώστα, αλλά και γκολ του δεύτερου για το τελικό σκορ!

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας