Ελ Αραμπί: «Μας έλειπε η αποφασιστικότητα»
Στην έλλειψη αποφασιστικότητας στάθηκε ο Ελ Αραμπί, όσον αφορά το δεύτερο ημίχρονο της... αυτοκτονίας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στους «Ζωσιμάδες».
Αναλυτικά όσα είπε ο Μαροκινός επιθετικός:
Για το ματς με τον ΠΑΣ: «Είναι αλήθεια ότι μας είπε ο προπονητής να μην αλλάξουμε τίποτα. Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, προηγηθήκαμε, αλλά στο δεύτερο μέρος μας έλειπε η αποφασιστικότητα και να το είμαστε πιο δυναμικοί. Εξεπλάγην με τον δεύτερο γκολ. Δεν βλέπαμε τον κίνδυνο να έρχεται. Χάσαμε βαθμούς που αξίζαμε να πάρουμε».
Για την ασίστ: «Ο ρόλος μου είναι να σκοράρω κι αν δεν τα καταφέρνω να δίνω ασίστ. Αυτό μου έτυχε σήμερα. Πάντα βοηθάω την ομάδα. Σημασία όμως έχει να κερδίζει η ομάδα και σήμερα δεν τα καταφέραμε. Έχει πολλά ματς μπροστά και πρέπει να αλλάξουμε την κατάσταση».
Για το Μαρόκο: «Θα ήθελα να βρίσκομαι εκεί για να βοηθήσω το Μαρόκο. Νομίζω ότι ήταν μία ιστορική στιγμή για την Εθνική. Είμαι περήφανος που έχω διατελέσει μέλος της ομάδας».