Ασκήσεις με μπάλα και ατομικό για Φορτούνη

Δεν σταματά η δουλειά για τον Θρύλο στην Αυστρία, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και τους συνεργάτες του να καθοδηγούν ακατάπαυστα τους «ερυθρόλευκους». Η απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης (12/7), πραγματοποιήθηκε υπό καταρρακτώδη βροχή και με την παρουσία των δύο νέων μεταγραφικών αποκτημάτων του Θρύλου, Βιθέντε Ιμπόρα και Κίνι.

Πριν την έναρξη της προπόνησης, υπήρχε ο καθιερωμένος κύκλος και η ομιλία του Μαρτίνεθ και στη συνέχεια, οι «ερυθρόλευκοι» έπιασαν δουλειλα. πρόγραμμα των Πειραιωτών έχει μεγάλη ποικιλία από ασκήσεις και παιχνίδια με την μπάλα. Ο Μαρτίνεθ δίνει έμφαση στην κατοχή της μπάλας, αλλά και στο πρέσινγκ, ενώ καθημερινά η φιλοσοφία του περνά όλο και περισσότερο στους «ερυθρόλευκους». Το απόγευμα της Τετάρτης (12/7) το πρόγραμμα περιείχε και παιχνίδι, τύπου τρίλιζα, το οποίο βοηθά στην ταχύτητα και στη γρήγορη σκέψη, με τους παίκτες να το απολαμβάνουν και να πειράζουν ο ένας τον άλλον.

Να σημειωθεί ότι, ο Κώστας Φορτούνης ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης λόγω κόπωσης. Ο «Φόρτου» μετά από σχετικές μετρήσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι έχει κόπωση και έτσι προτιμήθηκε να μην προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, όπως και ο Ζινκερνάγκελ που ακολούθησε και εκείνος ειδικό πρόγραμμα.