Λαέ του ΠΑΟ μην μασάς! Ο Μαρινάκης φταίει για όλα...
Δεν τα κατάφερε στο Καυτανζόγλειο ο Παναθηναϊκός! Ηττήθηκε 1-0 από τον Ηρακλή και μένει και άλλο πίσω! Και κατά τα άλλα, τους «καίει» τι θα γίνει με την ποινή για το ντέρμπι που ήταν προγραμματισμένο να γίνει το περασμένο Σάββατο. Ξέρετε, αυτό που κατά τα άλλα κάποιοι δεν ήθελαν να γίνει.
Γελάει ο κόσμος με το κατάντημα της ομάδας του Αλαφούζου. Η γύμνια αυτής της ομάδας δεν κρύβεται πλέον. Ο Αλαφούζος όσο και να θέλει να περάσει μέσα από τα media πως για όλα τα… κακά του ελληνικού ποδοσφαίρου ευθύνεται ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, παίρνει τις απαντήσεις του μέσα στα γήπεδα.
Ήρθε αρχικά το ξεβράκωμα στην Ευρώπη. Κι εντάξει, η Μπριζ είναι ομάδα. Αλλά αυτή η Καμπάλα πόνεσε πολύ κόσμο! Εκείνη η ξεφτίλα φυσικά ξεχάστηκε γρήγορα Ας είναι καλά ο κόσμος να βλέπει «Δίκη», να διαβάζει «αντικειμενικά» σάιτ και να ακούει τον σταθμό του Αλαφούζου στο ραδιόφωνο για να πείθεται για το τι φταίει.
Το ότι του έχει γυρίσει την πλάτη πόσος κόσμος του Παναθηναϊκού, δεν του λέει κάτι. Πήγε λέει να «ντοπάρει» τους παίκτες του, για να τους πει ότι θα ισχύσει το πριμ νίκης επί του Ολυμπιακού με «διπλό» στο Καυτανζόγλειο. Ορίστε. Παίρνει την απάντησή του από τον νεοφώτιστο Ηρακλή που έκανε την 3η νίκη του στο πρωτάθλημα.
Μετά το 0-0 με την ΑΕΚ, εκείνη τη σούπα στη Λεωφόρο, κόσμος του Παναθηναϊκού μπήκε στο γήπεδο και τον… κυνήγαγε. Τότε, την πλήρωσε ο Αναστασίου. Τι να έκανε κι αυτός. Πήρε τον Στραματσόνι, ήπιε σαμπάνια μαζί του και μας είπε ότι «το πρωτάθλημα θα κριθεί στα δικαστήρια».
Γελάει ο κόσμος με το κατάντημά τους. Το περασμένο Σάββατο προσπαθούσαν και μέσω του ΣΚΑΪ να αλλάξουν τις εικόνες. Έριξαν τις ευθύνες στην αστυνομία, στον διαιτητή Παππά… Δεν κάνουν τώρα κι ένα έκτακτο δελτίο να μας πουν τι έφταιξε στο Καυτανζόγλειο;
Τι έπαθε αυτή η υπερομάδα που αδικείται παντού; Φαντάσματα βλέπει ο Αλαφούζος, αλλά ποιος να του τα πει. Ας του τα πούμε εμείς, τι να κάνουμε. Να καταλαβαίνει ο κόσμος, όμως, τι γίνεται…
Κατά τα άλλα, για όλα φταίει ο Ολυμπιακός, ο Πειραιάς, ο Μαρινάκης, ε, ίσως και ο καιρός που είναι κι αυτός Ολυμπιακός!