Στη Νιόν χτυπάει η καρδιά μας!

Στην Ελβετία και συγκεκριμένα στη Νιόν χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού, καθώς σήμερα το μεσημέρι (14:00) θα μάθει τον αντίπαλό του για την φάση των "32" του Europa League.

Ο Θρύλος θα είναι μεταξύ των 16 ισχυρών, ενώ θα δώσει το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας και τον επαναληπτικό στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Στους ισχυρούς -καμία από τις παρακάτω ομάδες δεν μπορεί να κληρωθεί με τον Ολυμπιακό- θα είναι οι εξής ομάδες:

Καλύτεροι τρίτοι ομίλων Champions League: Πόρτο, Ολυμπιακό, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Πρώτοι ομίλων Europa League: Μόλντε, Λίβερπουλ, Κράσνονταρ, Νάπολι, Ραπίντ Βιέννης, Μπράγκα, Λάτσιο, Βασιλεία, Μπιλμπάο, Λοκομοτίβ Μόσχας, Σάλκε, Τότεναμ.

Στο γκρουπ των αδύναμων, άρα και των πιθανών αντιπάλων του Ολυμπιακού, θα είναι οι εξής ομάδες:

Χειρότεροι τρίτοι ομίλων Champions League: Σεβίλλη, Βαλένθια, Γαλατάσαραϊ, Σαχτάρ.

Δεύτεροι ομίλων Europa League: Φενέρμπαχτσε, Σιόν, Ντόρτμουντ, Μίντιλαντ, Βιγιαρεάλ, Μαρσέιγ, Σεντ Ετιέν, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Φιορεντίνα, Σπάρτα Πράγας, Άουγκσμπουργκ, Άντερλεχτ.

Τα πρώτα ματς θα διεξαχθούν 18 και 25 Φεβρουαρίου 2016. Εξαίρεση αποτελεί η Φενέρμπαχτσέ, η οποία θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι στις 16/02, ώστε να μην αγωνιστεί την ίδια μέρα με την συμπολίτισσά της, Γαλατάσαραϊ, όπως και η Μπράγκα, η οποία θα δώσει τον επαναληπτικό στην έδρα της στις 24/02 προκειμένου να μην παίξει την ίδια μέρα με την Πόρτο.