☰
✕

Τιτανομαχία στο Παρίσι

Στο Παρίσι στρέφονται τα βλέμματα όλου του κόσμου για την αποψινή τιτανομαχία μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν και της Ρεάλ Μαδρίτης, στο δεύτερο παιχνίδι των «16» του Champions League.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης νίκησε 3-1 στον πρώτο αγώνα, στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και ξεκινάει το παιχνίδι με προβάδισμα, την ώρα που η Παρί τα δίνει όλα να κάνει την ανατροπή, ακόμα και χωρίς τον τραυματία Νεϊμάρ.

Από αυτό το ζευγάρι θα βγει και η... δεύτερη ομάδα που θα προκριθεί στους «8» του Champions League, μιας και η πρώτη έχει ήδη βγει από το άλλο σημερινό ζευγάρι, αυτό ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Πόρτο.

Οι «κόκκινοι» είχαν κάνει πάρτι μέσα στο «Ντραγκάο» (5-0) και το μόνο που μένει είναι να συμπληρωθεί και το δεύτερο 90λεπτο για να σφραγίσουν και τυπικά το εισιτήριο για τα προημιτελικά.