Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα της Ευρώπης (video)

Σκούρα ήταν τα πράγματα για την Άρσεναλ στην Οξφόρδη μέχρι που στο 63’ ο Ελνένι έλυσε το γόρδιο δεσμό με το πρώτο του γκολ μετά από σχεδόν δύο χρόνια. Στο 70’ μετά την υπέροχη κάθετη πάσα του Φάμπιο Βιέϊρα ο Ενκέτια δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0. Κι έξι λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για την Άρσεναλ, που θα βρει απέναντί της στους 32 του Κυπέλλου Αγγλίας τη Μάντσεστερ Σίτι.

Στην Ιταλία η Μπολόνια υποδέχθηκε την Αταλάντα και μόλις στο 6ο λεπτό άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ του Ορσολίνι. Ο κεραυνός του Κοπμάινερς λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Και στο 58’ ο Χέιλουντ αξιοποίησε την ασίστ του Μπογκά για να δώσει στην Αταλάντα την πρώτη της νίκη στη Serie A μετά από τέσσερα διαδοχικά άτυχα αποτελέσματα.

Στο Μπεντεγκόντι η Βερόνα καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες την Κρεμονέζε στο ντέρμπι των ουραγών της βαθμολογίας. Ο Λάζοβιτς άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό. Και στο 26’ ο Σέρβος με δεύτερο δικό του γκολ σφράγισε τη δεύτερη φετινή νίκη της ομάδας του, δίνοντας της πολύτιμη βαθμολογική ανάσα.

Πηγή: Megatv.com