Το διαζύγιο των αφεντικών και οι (αναμενόμενες) εξελίξεις…

Τις τελευταίες ώρες θα διαβάζετε διάφορα για τις εξελίξεις με απομακρύνεις δημοσιογράφων από ΣΚΑΪ και ΣΠΟΡ FM. Γενικά γίνεται χαμός στο χώρο των media. Δουλειές ανοίγουν, δουλειές κλείνουν. Άλλοι χρωστάνε, άλλοι μοιράζουν υποσχέσεις.

Τι ισχύει όμως με το συγκεκριμένο θέμα;

Δεν είναι ψέμα πως υπήρξε κοινή γραμμή για μεγάλο διάστημα με ΣΚΑΪ, ΣΠΟΡ FM και SDNA. Βλέπαμε τους ίδιους ανθρώπους παντού. Έβγαιναν στην τηλεόραση, είχαν εκπομπή στο ραδιόφωνο, πληκτρολογούσαν και στο σάιτ της… αλήθειας. Έτσι δεν παρουσιάστηκαν στο κοινό;

Ο ημιτελικός ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού, η διαιτησία του Κύζα και η οριστική ρήξη στις σχέσεις Ιβάν Σαββίδη και Γιάννη Αλαφούζου ήταν το τέλος. Όσοι το κρύβουν αυτό, απλά δεν θέλουν να βλέπουν την πραγματικότητα.

Ας μην κοροϊδευόμαστε. Ο Αλαφούζος πήρε την απόφαση να κάνει πίσω. Μαζεύτηκε πολύ. Ίσως ένιωσε και απογοήτευση από ανθρώπους στους οποίους στηρίχθηκε. Ανθρώπους που του υπόσχονταν πολλά. Ότι θα είναι μαζί του στον «πόλεμο».

Με μία διαφορά. Έμειναν υποσχέσεις. Όταν ήρθε η κρίσιμη ώρα, κάποιοι έπρεπε να διαλέξουν πλευρά. Από τη μία βλέπουν τον Αλαφούζο να αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό και στα Μέσα του να γίνονται περικοπές. Από την άλλη, βλέπουν τον Σαββίδη να παραμένει στον ΠΑΟΚ και να ανοίγει δουλειές. Να βγάζει το «ΕΘΝΟΣ» με την υποστήριξη της 24 MEDIA, να παίρνει το κανάλι «Ε». Φήμες στη δημοσιογραφική πιάτσα, λένε πως άτομα που έχασαν τη δουλειά τους, θα βρουν εκεί στέγη. Όπως βρήκαν και αρκετοί άλλοι στο «ΕΘΝΟΣ».

Όταν έπρεπε να επιλέξουν αφεντικό, πήγαν στον… δυνατό (κατά τη γνώμη τους).

Όλα τα άλλα, είναι ιστορίες για αγρίους. Για να διαβάζει ο κόσμος. Τα χάλασαν αυτοί οι δύο, άλλαξαν και τα κόζια. Υπάρχουν ωστόσο ορισμένοι που έχουν καταφέρει να μείνουν και στον ΣΠΟΡ FM και στο SDNA. Γι’ αυτούς ισχύει κάτι άλλο; Μπορούν να απαντήσουν αυτοί που -και καλά- τα ξέρουν όλα;

Για το τέλος, πέντε αποριούλες…

-Υπάρχει πρόσωπο στο ραδιόφωνο του Αλαφούζου που δεν χαίρεται για τις εξελίξεις, αλλά δεν παραιτείται κιόλας;

-Ποιος παρακαλάει ποιον για να μεσολαβήσει να πάει με εκπομπή στο «Ε» του Σαββίδη; Όχι στο πλευρό του Φουρθιώτη…

-Δεν έχει ολοκληρωθεί ο ραδιοφωνικός χάρτης.

-Να χάσει κιλά γιατί αλλιώς θα βάζει υαλουρονικό. Πρέπει να βιαστεί. Έτοιμο τον έχει ο Ιβάν. Του έλειψε κιόλας το γυαλί.

-Ποιος τράβηξε γραμμή και θέλησε να κρατήσει τις περισσότερες δουλειές;