Στη Nova το ντέρμπι των Εφήβων με ΠΑΟ

Τον Παναθηναϊκό, στο Ρέντη, για την 7η αγωνιστική της Super League Κ17, αντιμετωπίζουν την Κυριακή (13/10, 12:00) οι Έφηβοι του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, το ντέρμπι θα έχει τηλεοπτική κάλυψη, μιας και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Web TV της Nova, όπως έκανε γνωστό το συνδρομητικό κανάλι.

Για την ιστορία, η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη έχει 8 βαθμούς σε 4 παιχνίδια, ενώ οι «πράσινοι» 10 βαθμούς, αλλά σε 5 ματς. Με τους «ερυθρόλευκους» να είναι αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, ξεπερνώντας τον ΠΑΟ στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της συνδρομητικής τηλεόρασης:

«Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στις 12:00 οι φίλοι του ποδοσφαίρου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο Web TV του Novasports.gr (ελεύθερο σε όλους τους φιλάθλους) και στο κανάλι Novasports στο YoυTube, το "αιώνιο" ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της 6η αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομής Κ17.

Στην περιγραφή του αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, θα είναι ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος και στο ρεπορτάζ ο Διονύσης Στρούμπος».