"Σίγουρος ότι ο κόσμος θα είναι δίπλα μας"

Την ΑΕΚ θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός την Τετάρτη στο κλειστό του Ρέντη, για το πρωτάθλημα του χάντμπολ. Με τον προπονητή των «ερυθρόλευκων», Γιώργο Ζαραβίνα, να σχολιάζει σε δηλώσεις του:

«Θεωρώ ότι και τα δυο παιχνίδια με την ΑΕΚ για διαφορετικούς λόγους είναι πάρα πολύ σημαντικά.

Σεβόμαστε πάρα πολύ την ομάδα της ΑΕΚ αλλά και τους εαυτούς μας πάνω από όλα για να έχουμε τον παραμικρό εφησυχασμό. Στο πρώτο ματς ξέρουμε τα λάθη που κάναμε και αυτά θα διορθώσουμε σε αυτό το παιχνίδι.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί σημαντικό παράγοντα για τη νοοτροπία που χτίζεται στην ομάδα και θα αποδειχτεί από το πάθος και τη συγκέντρωση και στα εξήντα λεπτά του αγώνα.

Ο κόσμος είναι κάθε φορά και περισσότερος και είμαι σίγουρος ότι θα είναι δίπλα μας και σε αυτό το παιχνίδι ώστε να συνεχίζουμε τα θετικά αποτελέσματα».

* Στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.