"Να είναι ασφυκτικά γεμάτο..."
Την ΑΕΚ, στο Ρέντη, υποδέχεται την Τετάρτη (6/6, 17:30) η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού, για τον 5ο και τελευταίο τελικό του πρωταθλήματος. Ο Κώστας Τσιλιμπάρης, λοιπόν, αναφέρθηκε στο κακό ξεκίνημα των «ερυθρολεύκων», αλλά και την αντίδραση της ομάδας του Πειραιά στη συνέχεια, ενώ απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο του Θρύλου να γεμίσει ασφυκτικά το «Μελίνα Μερκούρη», στο τελευταίο ματς με τους «κιτρινόμαυρους».
Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, που έχει πραγματοποιήσει φανταστικές εμφανίσεις στα μέχρι τώρα τέσσερα παιχνίδια, τόνισε: «Εμείς είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια κατάσταση και βρεθήκαμε να ξεκινάμε μια σειρά τελικών όντας εντελώς εκτός ρυθμού αγώνα κάτι το οποίο όπως φάνηκε στα πρώτα παιχνίδι μας στοίχισε αρκετά. Στην πορεία των τελικών η ομάδα κατάφερε και βρήκε ρυθμό με αποτέλεσμα να παρουσιάσουμε μια εντελώς διαφορετική εικόνα. Πέρα από την έλλειψη ρυθμού, είχαμε να διαχειριστούμε και το σοκ που προήλθε μετά την πρώτη ήττα στο Ρέντη. Αυτή είναι μια σύνοψη των όσων προηγήθηκαν.
Η ομάδα ωστόσο έδειξε ότι έχει ψυχικά αποθέματα για να επανέλθει σε μια δύσκολη σειρά, όντας με την πλάτη στην τοίχο και μετά από μια δύσκολη νίκη στο ΟΑΚΑ, επανήλθε η σειρά στην έδρα μας στον 5ο τελικό που θα κρίνει τον τίτλο. Εμείς έχουμε βρει την αυτοπεποίθησή και τα πατήματά μας. Θέλουμε το Ρέντη να είναι ασφυκτικά γεμάτο για να μας στηρίξει ο κόσμος και να φτάσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εδώ που έχουμε φτάσει, πέρα από την τακτική και την απόδοση θα μετρήσει πάρα πολύ ποια ομάδα θέλει περισσότερο το πρωτάθλημα».