Πρωταθλητής ξανά ο Θρύλος!

Πρωταθλητής παντού ο Ολυμπιακούς. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Θρύλος κατέκτησε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου. Ήταν το 4ο συνολικά για τους "ερυθρόλευκους". Πρώτη θέση στους Άνδρες με 49 βαθμούς. Πέντε πρώτες θέσεις για το Θρύλο.

Ο Παναγιώτης Τριβιζάς στα 200μ., ο Δημήτρης Τσιάμης στο τριπλούν, ο Γεράσιμος Θεοδώρου στην σφαίρα, η Ανδριάνα Φέρρα στα 200μ. και ο Μιχάλης Μερτζιανίδης στο μήκος. Ο Έφορος του τμήματος, Τάκης Βεντίκος, δήλωσε μετά την ολοκλήρωση του 30ου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου: "Ευχαριστώ την διοίκηση του Ολυμπιακού και τους αθλητές μας που έφεραν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Πρωτάθλημα Ανδρών κλειστού στίβου στον Πειραιά μας".

Τα αποτελέσματα

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ-ΑΝΔΡΕΣ

ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜΟΙ
1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. 49
2. Γ.Σ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 44
3. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ 28
4. Γ.Σ. ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ 25
5. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 24
6. ΑΕΚ  22

 

** Για δέκατη φορά στην καριέρα του, ο Δημήτρης Τσιάμης καταφέρνει βγει νικητής. Αυτή τη φορά, ο αθλητής του Θανάση Σιούντρη χρειάστηκε να "προσγειωθεί" στα 16,28 μ., για να κατακτήσει την πρώτη θέση.

** Οι στόχοι της για τη νέα χρονιά είναι συνυφασμένοι με τις διοργανώσεις του ανοιχτού. Οι εμφανίσεις της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα έδειξαν πως είναι στη σωστή τροχιά. Η Ανδριάνα Φέρρα βελτίωσε δύο φορές μέσα σε μία ημέρα το ατομικό της ρεκόρ στα 200 μ. και δικαίως το πανηγύρισε. Στον απογευματινό τελικό του αγωνίσματος η αθλήτρια μας πέτυχε 23.89, επίδοση καλύτερη από το 23.97, που πέτυχε το πρωί. Η αθλήτρια θα συνεχίσει την προετοιμασία της για τον ανοιχτό, σχολιάζοντας πώς "Ένιωθα ότι το έχω. Θα μπορούσα να κάνω μία καλύτερη επίδοση, ωστόσο με πετούσε η στροφή. Σε κάθε περίπτωση οι εμφανίσεις μου στον κλειστό ήταν ένα δυνατό τεστ για τη συνέχεια".

** Ο Πάνος Τριβυζάς μετά τα 60 μ., ξεπέρασε τον εαυτό του και στα 200 μ., το αγώνισμα στο οποίο αναμένεται να ρίξει το βάρος του στις διοργανώσεις του ανοιχτού. Ο αθλητής του Ολυμπιακού τερμάτισε σε 21.48, μπροστά από τον Γιώργο Αγορίτσα (21.90) και τον Παίδα Στεφάν Φλοριάν, που πέτυχε 22.12 και βελτίωσε για μία ακόμη φορά το ρεκόρ του.