Αύριο αναχωρεί για Ρουμανία
Μετά το 3/3 στο πρωτάθλημα με το 37-20 επί της Δράμας, ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με αντίπαλο την Τιμισοάρα (6/10, 18:00) για τον β’ προκριματικό γύρο του EHF Cup. Το δεύτερο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στο Ρέντη το Σάββατο 12 Οκτωβρίου (19:00).
Η αποστολή της ομάδας Χάντμπολ του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει το απόγευμα της Παρασκευής (4/10) για τη Ρουμανία και θα ολοκληρώσει το Σάββατο (5/10) την προετοιμασία της για το τρίτο φετινό ευρωπαϊκό παιχνίδι. Πάντως, οι δύο επόμενες προπονήσεις, δηλαδή η σημερινή (το βράδυ) και η αυριανή (το πρωί), θα γίνουν στην Ελλάδα.
Για το πρώτο ματς με την Τιμισοάρα, ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Παναγιώτη Καραμπουρνιώτη, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί.