Μπάουερ: «Πήραμε το παιχνίδι με θέληση και ατομικές ενέργειες»

Στη θέληση και στις ατομικές ενέργειες των παικτών του Ολυμπιακού, στάθηκε ο Τόμας Μπάουερ, μετά τη δύσκολη νίκη (37-39) επί της Δράμας και την πρόκριση των πρωταθλητών Ελλάδας στο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο χάντμπολ.

«Φαίνεται, ότι αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζουμε μια δύσκολη περίοδο και παλεύουμε αυτές τις εβδομάδες με πάθος και ομαδικό πνεύμα, μέχρι να φτάσουμε επιτέλους να παίξουμε ξανά το όμορφο χάντμπολ και τη σκληρή και επιθετική μας άμυνα που μας έδωσε το πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν. Σήμερα (σ.σ. χθες), όπως και την περασμένη εβδομάδα, πήραμε το παιχνίδι στο τελευταίο δευτερόλεπτο, με θέληση και ατομικές ενέργειες, αυτό είναι το θετικό σημείο του σημερινού ματς και το πιο σημαντικό.

Όλα τα άλλα, θα τα αναλύσουμε ως ομάδα και θα βελτιωθούμε, για να έρθουμε στην καλύτερη δυνατή φόρμα σε όλες τις επόμενες προκλήσεις, σε Κύπελλο και πρωτάθλημα. Δύσκολος αντίπαλος σήμερα η Δράμα. Έπαιξαν με όλη τους την καρδιά και αξίζουν τον σεβασμό μας για αυτό. Πρέπει, όμως, να συνειδητοποιήσουμε ότι εμείς, ο Ολυμπιακός, δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε κανέναν αντίπαλο να καταστρέψει τα όνειρα και τους στόχους που έχουμε», ήταν τα λόγια του Αυστριακού γκολκίπερ.