«Κλέψτε» τα «ψίχουλα» ρε ζήτουλες νομίζοντας ότι έτσι χορταίνετε

Πως νοιώθετε ρε ξεφτιλισμένοι όλοι όσοι συμμετείχατε στην συμπαιγνία;

Όλοι εσείς που στερήσατε από τον Ολυμπιακό την κατάκτηση όχι μόνο του 10ου συνεχόμενου Κυπέλλου αλλά και του 9ου Πρωταθλήματος;

Γιατί αν Πολιτεία και Ομοσπονδία, παρείχαν τις διαβεβαιώσεις ότι οι διοργανώσεις θα άρχιζαν και θα τελείωναν κανονικά δεν θα είχαμε κανένα λόγο να «χαλάσουμε» το ρόστερ που χτίσαμε το καλοκαίρι και ήταν το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του Νταμπλ. Βγήκαν και πανηγυρίζουν ποιοι; Αυτοί που ήξεραν εκ των προτέρων ότι ούτε φέτος θα είχαν τύχη να σηκώσουν στο άθλημα του γυναικείου Βόλεϊ κούπα.
Καραμπέτσος και Αυγενάκης είναι οι κύριοι υπεύθυνοι. Δεν υπάρχει δεν ξέρω, δεν είδα, δεν άκουσα. Το ποιοι ήξεραν τι θα γίνει φάνηκε από τον τρόπο που αντιμετώπιζαν την διακοπή σε αγώνες και προπονήσεις. Η λογική λέει πως έβλεπαν τον Ολυμπιακό να αφήνει τις αθλήτριες του να μεταβούν στο εξωτερικό για να έχουν αγωνιστικό ρυθμό και να μην μείνουν χωρίς συμβόλαιο, και χασκογέλαγαν έχοντας προφανέστατα διαβεβαιώσεις ότι θα συνεχιστούν.

Φάνηκε από την μεταγραφική περίοδο, φάνηκε από το γεγονός ότι δεν μας επέτρεψαν να ενισχυθούμε έστω στο Κύπελλο με ξένες αθλήτριες, φάνηκε στον «αγώνα» που έκαναν να συνεχιστεί και το Πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό και όχι μόνο αποδυναμωμένο. Δεν θα το πάρει το Κύπελλο η καλύτερη ομάδα. Γιατί η καλύτερη φρόντισαν τα πιόνια να λείπει. Δεν προοδεύει το άθλημα αν κλαπεί ένα τρόπαιο από τον Ολυμπιακό και «δοθεί» σε κάποια άλλη ομάδα. Πρόοδος σημαίνει φτιάχνω καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό, τον κερδίζω (όχι τα δεύτερα του με τις νεάνιδες και εκεί ακόμη με δυσκολία) και πανηγυρίζω.

Αυτή η αλητεία θα φροντίζουμε να έρχεται συνεχώς στο μυαλό των υγιών φιλάθλων. Είναι μεγάλος ο πόνος να βλέπεται παντού πρώτο τον Ολυμπιακό, αλλά η αλήθεια είναι πως στα ίσα είσαστε κότες λυράτες να τον αντιμετωπίσετε. Ακόμη και μπάτζετ μεγαλύτερο που έχετεστο Χαντ μπολ, χωρίς την Ομοσπονδία είστε για λύπηση. Δύο χρόνια βλέπατε πλάτη και τα επόμενα δύο δεν δείξατε την ανωτερότητα σας στο γήπεδο.

Εμείς σαν Ολυμπιακός αν ήμασταν στην θέση σας πέρσι , θα θέλαμε σαν τρελοί να παίξουμε στην έδρα μας το τελευταίο ματς για να μην υπάρχει καμιά σκιά, και δεν θα το παίρναμε με ισοβαθμία. Αλλά και φέτος , θα επιτρέπαμε να γίνουν μεταγραφές, για να αντιμετωπίζαμε στα ίσα μια ισάξια ομάδα και όχι ότι έχει απομείνει λόγω της αποψίλωσης και εδώ του ρόστερ λόγω της κωλυσιεργίας των Γκαντή και Αυγενάκη.

Μπράβο ρε, μόνο εσείς προπονούσασταν τόσο καιρό, μόνο εσείς δίνατε αγώνες, και θέλετε να συνεχιστεί ένα Πρωτάθλημα αλλοιωμένο. Με τον Αυγενάκη κρυμμένο και την Ομοσπονδία να κάνει ανακαίνιση στα γραφεία της βάφοντας τους τοίχους κιτρινόμαυρους. Ποια ΑΕΚτώρα;

Που υπάρχει στον ερασιτεχνικό αθλητισμό αλλά και γενικότερα;

Ανύπαρκτη σε όλα τα σπορ είναι. Και «μαγειρεύετε» τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό που συντηρεί τόσα τμήματα σε επίπεδο Πρωταθλητισμού σε Ελλάδα και Ευρώπη ρε αχρείοι;

Για να μην τα πάρει όλα; Για να λιγδώσει το αντεράκι κάποιων «φίλων» σας;

Τι να σας κάνω που δεν «ξυπνάει» ο κόσμος του Ολυμπιακού να σας «πνίξει» γραφόμενος κατά χιλιάδες μέλη. Που δεν αγκαλιάζουν» τον ερασιτέχνη οι επιχειρηματίες του Πειραιά ώστε να είμαστε πανίσχυροι και να μην μπορούν ούτε έτσι να μας «χτυπάνε» οι λινάτσες.

Ή μήπως ξεχνάτε το κακό που έκαναν στις ομάδες Πόλο, που έπεσαν στην ευρωπαϊκή πισίνα χωρίς επίσημα παιχνίδια και ρυθμό με ο Θεός να τις κάνει προπονήσεις;

«Κλέψτε» τα ψίχουλα ρε ζήτουλες νομίζοντας ότι χορταίνετε. Πάρτε στην μάπα το 30ο Πρωτάθλημα στο βόλεϊ, και έπονται και τα υπόλοιπα. Αυτά που θα παιχτούν καθαρά και τίμια στα γήπεδα.