«Αλλόθρησκε πονάς»; Φταίει σίγουρα ο Πειραιάς!

Δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να απαντάμε στα επιλεκτικά ψέματα των ανώνυμων που διαστρεβλώνουν την αλήθεια, και η μόνη τους δουλειά είναι να απαξιώνουν, κάθε τι που έχει σχέση με τον Ολυμπιακό, κάθε φορά από διαφορετικό πόστο και «αφεντικό», γιατί ως άσχετοι ποδοσφαιρικά θα ήταν άνεργοι αν δεν καταφέρονταν εναντίον του Ολυμπιακού. Δεν θα τους πάω πολύ μακριά, μόλις την τελευταία 5ετία. Αν δεν καταλαβαίνετε αισχροί συκοφάντες την διαφορά επιπέδου του Ιταλικού Πρωταθλήματος έναντι του Ολυμπιακού γιατί οι Ελληνικές ομάδες που «εκπροσωπείτε» είναι ανύπαρκτες στο ποδοσφαιρικό στερέωμα, τότε ζητάμε συγνώμη γιατί το μυαλό δεν λειτουργεί. Δεν μπορεί να σκεφτεί. Σε διαφορετική περίπτωση είστε στημένοι. Για να δούμε τι έχει κάνει η Αταλάντα την τελευταία 5ετία για να φτιάξει την ομάδα που είδαμε. Κατ’ αρχάς έχει δώσει μόνο σε ομάδες για μεταγραφές 277.260.000 ευρώ έναντι 66.030.000 του Ολυμπιακού. Τα έσοδα της από πωλήσεις ανέρχονται σε 289.970.000 έναντι 86.140.000 του Ολυμπιακού. έχει μαζέψει στη βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ 60.500 ευρισκόμενη στην 25η θέση, έναντι 41.000 βαθμών με τον Ολυμπιακό να τερματίζει στην 37η θέση.

Μπορεί η διαφορά στα συμβόλαια να είναι μικρή αλλά δεν λέτε ότι κανείς από αυτούς τους παίκτες με αυτά τα χρήματα που παίρνει στην Ιταλία δεν θα ερχόταν στην Ελλάδα και τα τριπλάσια να έπαιρνε. Χώρια που ούτε ο Ολυμπιακός μπορεί να διαθέτει κάθε χρόνο τόσα μύρια για να αγοράζει παίκτες τέτοιας αξίας, αλλά και την πόρτα να χτύπαγε και τα χρήματα να είχε δεν θα είχε και πάλι καμία τύχη. Μιλήστε μας και για τα υπόλοιπα έσοδα για να δούμε πως συντηρούνται οι δύο ομάδες; Η μέρα με τη νύχτα είναι. Και βέβαια πάντα θα ονειρευόμαστε ότι μπορούμε να ξεπερνάμε τα εμπόδια τέτοιων ομάδων, γιατί το έχουμε καταφέρει αρκετές φορές παίζοντας πάντα σχεδόν στο υψηλότερο επίπεδο. Την ίδια ώρα που όλοι οι υπόλοιποι ούτε καν μπορείτε να διανοηθείτε τι αποτελέσματα θα φέρνατε ΑΝ παίζατε ποτέ τα τελευταία χρόνια σε τέτοιο επίπεδο. Όχι πορείες, αλλά ούτε στη φάση των ομίλων υποδεέστερων διοργανώσεων δεν μπαίνετε.

Κοιτάξτε ρε ρεντίκολα της κοινωνίας που βρίσκεστε στην βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ. Ακόμη και ο ΠΑΟΚ που είναι 72ος με 21.000 βαθμούς δεν έχει παίξει ΠΟΤΕ Τσάμπιονς Λιγκ. Πανηγυρίζει μια «Ιστορική» πρόκριση στο Κόνφερενς, στα πέναλτι επί της ποδοσφαιρομάνας Μίντιλαντ μετά από 48 (!!!!) χρόνια. Παίζει Μάρτιο μετά από 17.520 μέρες!!!! Αν αμφισβητείτε ότι τα τελευταία τουλάχιστον 12 χρόνια ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που έχει μαζέψει μακράν από τον 2ο της Ελλάδος τους περισσότερους βαθμούς τότε είστε απλά στόκοι. Μιλάτε για πορείες. Τι ακριβώς εννοείται; Τι σχέση έχει το τώρα με το τότε; Στον ημιτελικό που είχε φτάσει η ομάδα της καρδιάς σας δίνοντας μόλις 6 αγώνες κ αυτούς με Φέγενορντ, Λίνφιλντ!!! στον β΄γύρο και Γκέτεμποργκ; Στους «8» που για να περάσει ημιτελικό απέκλεισε την υπερδύναμη Λέγκια!!!;;;; Βάζετε μέσα και την πρόκριση επί της Χόνβεντ που το επόμενο καλοκαίρι της αγόρασε τον Φίτος; 6 αγώνες τώρα δεν δίνει καμιά Ελληνική ομάδα για να μπει σε ομίλους τον Σεπτέμβρη (χρειάζονται 8) όχι να φτάσει ημιτελικό. Για να φτάσει ο Ολυμπιακός να έχει αυτά τα έσοδα πρώτα επένδυσε. Μιλήστε μας για τις «επενδύσεις» των προέδρων σας να μην μας μείνει άντερο από τα γέλια. Αλλά να πείτε και στον κόσμο τα όποια έσοδα αν έπεσαν ξανά στο τραπέζι για την ενίσχυση των ομάδων τους. Να μας πείτε για τα συμβόλαια των παικτών των ομάδων σας. Δεν θα «απολογούμαστε» πόσο μάλλον σε σας για ποιον λόγο δεν πάμε στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ ή του Γιουρόπα, ή γιατί δεν κάνουμε κάθε χρόνο υπερβάσεις. Και όχι. Δεν θα σας κάνουμε τη χάρη να επιλέξουμε να παίξουμε στο Κόνφερενς για να τα πάμε καλύτερα. Αν προκύψει μέσω των ομίλων έχει καλώς. Πρώτη επιλογή είναι να προσπαθήσουμε να παίζουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά στο Γιουρόπα. Και τελευταίο ως σενάριο να πάμε στο Κόνφερενς Φλεβάρη ως 3οι στους ομίλους του Γιουρόπα. Γιουρόπα,  που οι ομάδες σας θα περάσουν πάρα πολλά χρόνια για να ξαναπαίξουν. Κουμπώστε τις ρόμπες σας για να μην φαίνεται το «ξεβράκωμα» που σας κάνει ο Ολυμπιακός με την «δική» σας ΕΠΟ , 3 χρόνια συνεχόμενα. «Πονάς»; Φταίει σίγουρα ο Πειραιάς.

Υ.Γ.1:  Εμείς όποιες και αν είναι οι συνθήκες πάντα θα ζητάμε από την ομάδα μας να διεκδικεί τις πιθανότητες της παίζοντας καλύτερα από ότι με την Αταλάντα, απέναντι ακόμη και σε ισχυρότερους αντιπάλους.

Υ.Γ.2: Θα προσπαθούμε να κάνουμε τις υπερβάσεις και θα ονειρευόμαστε προκρίσεις όσο δυνατός  και να είναι ο αντίπαλος μας.

Υ.Γ.3: Ποτέ δεν θα «είμαστε πλήρεις» και πάντα θα ζητάμε να έρχονται καλύτεροι παίκτες.

Υ.Γ.4: Να καταντήσουμε πάντως σαν και εσάς αποκλείεται.

Υ.Γ.5: Εμείς θα πηγαίνουμε από τα δύσκολα μονοπάτια και εσείς θα βγάζετε φουσκάλες στο ίσιωμα.

Υ.Γ.6: Έτσι να πορεύεστε. Να κοιτάτε να ψοφήσει πάνω από όλα η κατσίκα του γείτονα και θα φάτε καλά και τα επόμενα χρόνια.

Υ.Γ.7: Και ξεκινήστε το δούλεμα στα αμνοερίφια. Μια χαρά είναι τα ρόστερ των ομάδων σας. Μη τυχόν και μπει κανά χέρι κατά λάθος στην τσέπη των κουβαρντάδων.