Κάρτα μέλους, στήριξη και κούπες

Σάββατο βράδυ τελείωσε το Final-6 του 2016 στη Βουδαπέστη, Κυριακή βράδυ επέστρεψε η αποστολή των δευτεραθλητών Ευρώπης στην Ελλάδα και από την Τρίτη άρχισε η ονοματολογία. Πολλά ονόματα ακούγονται ήδη! Ποιόν να πρωτοπάρει ο Ολυμπιακός. Με δεδομένο ότι θα αποχωρήσει ο Μάγιαρακ και ίσως ο Σμιθ, η ομάδα θα κάνει δύο ουσιαστικές προσθήκες στο ρόστερ της. Οπότε με τόσα ονόματα που έχουμε διαβάσει σήμερα, το σίγουρο είναι ένα... Δεν χωράνε όλοι αυτοί στην ίδια ομάδα! Ποιος θα πρωτόπαιζε σε μια τέτοια περίπτωση;

Το πιο απλό πράγμα στο πόλο είναι η ονοματολογία. Με τις ανακατατάξεις που κάνουν οι ομάδες, δεν είναι δα και δύσκολο να βρεις ποιοι παίκτες είναι ελεύθεροι, που ενδεχομένως να ταιριάζουν σε αυτό το πλάνο που έχουν στο μυαλό τους, η διοίκηση του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. και η τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας πόλο. Οπότε αρχίζει η ονοματολογία και στο φινάλε, μπορεί κάποιος να πέσει μέσα εάν αραδιάσει αρκετά ονόματα. Ο νόμος των πιθανοτήτων βλέπετε...

Αλλά αυτό δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία. Πάμε στο ουσιαστικό της υπόθεσης. Από σήμερα, Τρίτη 7 Ιουνίου, ξεκίνησε η διάθεση των καρτών Μέλους του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. για τη νέα χρονιά. Με τη συνδρομή να ανέρχεται στα 50€ και προνόμιο για φέτος. Όλοι οι κάτοχοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν τα ματς σε πόλο Ανδρών και Γυναικών, βόλεϊ και μπάσκετ Γυναικών με την επίδειξη της κάρτας Μέλους. Καλό είναι αυτό γιατί με το παραπάνω αντίτιμο μπορεί κάποιος να δει παραπάνω από 50 ματς μέσα στη χρονιά.

Δηλαδή όποιος αποκτήσει την κάρτα Μέλους του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. στηρίζει έμπρακτα το σύλλογο. Όταν φτάνει στο φινάλε η σεζόν και κάνετε έναν απολογισμό, θα διαπιστώσετε ότι με αυτά τα 50 ευρώ έχετε βοηθήσει, ο καθένας ξεχωριστά, για να φτάσουν όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού όσο πιο ψηλά γίνεται. Όσοι περισσότεροι το πράξατε τόσο καλύτερα θα είναι για την ομάδα. Σκεφτείτε πως εάν πέρσι πήραν εισιτήριο διαρκείας 21.173 και φέτος φτάσουμε –υποθετικά πάντα- τα 22.000 διαρκείας –δηλαδή διατεθούν 22.000 κάρτες Μέλους- πόσα παραπάνω χρήματα θα πάμε στον Ερασιτέχνη και πόσο καλύτερες κινήσεις θα μπορέσει να κάνει σε σχέση με πέρσι! Τη στιγμή που ήδη η διοίκηση έχει κάνει μεγάλες μεταγραφές σε όλα τα αθλήματα.

Ο Αγκάμεζ ήταν ένα δώρο από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όμως όλοι εμείς, με την κάρτα Μέλους που θα βγάλουμε, θα κάνουμε και εμείς πιο εύκολη τη δουλειά της διοίκησης για να βρει αντίστοιχους Αγκάμεζ στα άλλα τμήματα. Στο μπάσκετ Γυναικών, στο πόλο Ανδρών, όπου χρειάζεται η ομάδα ενίσχυση για να στοχεύσει στην κορυφή της Ευρώπης, στο πόλο Γυναικών, στο βόλεϊ Γυναικών! Όπου δεν έχουν τελειώσει οι μεταγραφές. Διότι ο Ολυμπιακός διαρκώς καταξιώνεται περισσότερο σε όλα τα αθλήματα, στη συνείδηση των Ευρωπαίων, οι οποίοι τον συγκαταλέγουν στην ελίτ!

Υ.Γ. 1: Κάρτα Μέλους με 50 € και μπορείτε να δείτε καμιά 50αριά ματς του Ερασιτέχνη... Δηλαδή 1 € ανά ματς... Ένας λόγος παραπάνω για να γίνει νέο ρεκόρ στις κάρτες Μέλους!

.Γ. 2: Με το εισιτήριο διαρκείας στο ποδόσφαιρο, αγωνία τέλος. Στάνταρ θέση για να βλέπετε από κοντά τη μεγαλύτερη ελληνική ομάδα.

Υ.Γ. 3: Στα λόγια για ένα ακόμα καλοκαίρι... πρωταθλητές. Στην πράξη, την άνοιξη, το κεφάλι ξανά σκυμμένο!

Υ.Γ. 4: Εάν θέλετε τον Βλαχόπουλο πραγματικά, γιατί το θέμα πήρε... διαστάσεις; Θυμίζει Φιλίποφ η ιστορία.

Υ.Γ. 5: Άλλοι φτιάχνουν ομάδες επενδύοντας εκατομμύρια και άλλοι επιδίδονται στη γνωστή τους τακτική... Μόνο λάσπη!

Υ.Γ. 6: Εννέα και σήμερα έμειναν για να φτάσει η 17η Ιουνίου για τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας.

Υ.Γ. 7: Χαρά έχουμε εμείς καθημερινά...