Το πρωί συγκίνηση, το βράδυ φιέστα! (photos, video)
Ιστορική σημασία έχει αποκτήσει η 30ή Μαΐου 2003 για την οικογένεια του Ολυμπιακού. Αφενός το πρωί εκείνης της ημέρας είχαμε συγκίνηση για το γκρέμισμα της παλιάς Θύρας 7, αφετέρου το βράδυ είχαμε φιέστα για το 7ο σερί πρωτάθλημα.
Ήταν πολλοί οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού που έδωσαν το «παρών» εκείνο το πρωινό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Η συγκίνηση; Τεράστια. Κόσμος έκλαιγε γιατί γκρεμιζόταν και η τελευταία θύρα του παλιού γηπέδου, η Θύρα 7, εκεί όπου είχαν χάσει τη ζωή τους, το 1981, 21 παιδιά. Η παλιά Θύρα 7 γκρεμίστηκε και μερικούς μήνες αργότερα είχε χτιστεί το νέο γήπεδο του Θρύλου. Από τις ημέρες που θα μείνουν χαραγμένες για πάντα στην καρδιά και το μυαλό.
Μερικές ώρες αργότερα από τη συγκίνηση για το γκρέμισμα της Θύρας 7, είχαμε γιορτές και πανηγυρισμούς. Για την ακρίβεια, είχαμε φιέστα για το 7ο σερί πρωτάθλημα. Συνηθισμένος ο Θρύλος και ο κόσμος του στις φιέστες, πανηγύρισαν όλοι μαζί άλλον έναν τίτλο.
Το κέντρο του Πειραιά γέμισε από το λαό του Ολυμπιακού, ο οποίος πανηγύρισε την κούπα και το χάρηκε με την ψυχή του.
Μοναδικές στιγμές...