Αυτοαναιρείται ο Παναθηναϊκός. Φτάνει με Παπαπέτρου...

Πριν λίγες ημέρες ο Παναθηναϊκός στο... ξαφνικό εντελώς και περισσότερο για λόγους εντυπωσιασμού, είχε βγάλει μία ανακοίνωση στην οποία ουσιαστικά ειρωνευόταν την άποψη ότι ο Ολυμπιακός είναι η κορυφαία ομάδα της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια. Φυσικά αυτή η άποψη έχει βάση, αλλά δεν είναι της παρούσης να το αναλύσουμε, αλλά και μόνο να σκεφτεί κανείς ότι οι «ερυθρόλευκοι» όλα αυτά τα χρόνια δίνουν συνεχώς το «παρών» στα Final 4 της Ευρωλίγκας, μπορεί να καταλάβει ότι η άποψη είναι σωστή.

Στο... θέμα μας όμως! Ο Παναθηναϊκός λίγες ημέρες μετά από εκείνη την ανακοίνωση αυτοαναιρείται και επιβεβαίωσε επί της ουσίας αυτά τα οποία λέγονται για την πετυχημένη πορεία του Θρύλου όλα αυτά τα χρόνια...

Διότι ναι μεν από τη μία οι «πράσινοι» αρνούνται την επιτυχία του Ολυμπιακού, αλλά από την άλλη κάθε καλοκαίρι κοιτούν να πάρουν κάποιον από τους παίκτες του! Ε κάπου αυτά τα δύο συγκρούονται δεν νομίζετε;

Στο παρελθόν ήταν οι Σλούκας, Μάντζαρης ακόμη και το όνομα του Παπανικολάου είχε ακουστεί όταν είχε γυρίσει από το ΝΒΑ, πέρσι πήρε τον Λοτζέσκι, ενώ είχε γραφτεί ότι ενδιαφερόταν ο Παναθηναϊκός και για τον Γκριν και φέτος πήρε τον Παπαπέτρου.

Δεν γίνεται, λοιπόν, να μην θεωρείς τον αντίπαλό σου πετυχημένο, αλλά παράλληλα να προσπαθείς να του πάρεις τους παίκτες. Και δεν μιλάμε για έναν παίκτη ο οποίος πιθανότατα θα ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά στην ομάδα και για αυτόν θα τον ήθελε, αλλά οποιοσδήποτε μένει χωρίς συμβόλαιο τον... κυνηγάει!

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά την περίπτωση του Παπαπέτρου. Αρκετά ασχοληθήκαμε...

Έκανε την επιλογή του, με τον τρόπο που την έκανε, πάει και τελείωσε. Πήγε στους... απέναντι και πλέον θα είναι αντίπαλος και όχι ένας απλός αντίπαλος που θα έρθει στο ΣΕΦ με την φανέλα της Κίμκι, της ΤΣΣΚΑ, της Μπαρτσελόνα ή οποιασδήποτε άλλης ομάδας. Αλλά θα έρθει φορώντας αυτήν του Παναθηναϊκού...

Της ομάδας που ο ίδιος διαμαρτυρόταν ότι τον έκλεβε η διαιτησία στα μεταξύ μας ματς.

Και το χειρότερο δεν είναι ότι πήρε αυτή την επιλογή. Αλλά ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε να το κάνει...

Πήγε μίλησε με τους προέδρους και τελικά έβαλε τον μάνατζέρ του να αρνηθεί την πρόταση. Καλύτερα να μην είχε κάνει ποτέ το ραντεβού αυτό με τους Αγγελόπουλους, αν ήθελε να ήταν σωστός να έλεγε εξαρχής ποια ήταν η απόφασή του.

Τέλος όμως, αρκετά ασχοληθήκαμε.

Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι όλοι να δούμε τις κινήσεις της ομάδας και να σταματήσει η οποιαδήποτε γκρίνια υπάρχει αναφορικά με το παραπάνω θέμα. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες οι οποίοι τιμούν την φανέλα και το δείχνουν συνεχώς. Δεν χρειάζεται να πούμε ονόματα, όλοι ξέρουν ποιοι είναι αυτοί.

Αυτοί οι οποίοι συνεχίζουν στον Θρύλο και μαζί με τις νέες προσθήκες και τον καινούργιο προπονητή, ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει αυτό που του αναλογεί, την κορυφή!

ΥΓ: Οι φωτογραφίες του κειμένου δεν είναι τυχαίες... Η κεντρική είναι φωτογραφία χωρίς την φανέλα του Ολυμπιακού γιατί έτσι πρέπει και η δεύτερη είναι όταν ένιωθε αδικημένος από την ομάδα που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν...