Μπορεί η Τότεναμ

To Stoiximaviewπροτείνει δυάδα αγώνων από την Premier League και την Bundesliga.

Τότεναμ – Άστον Βίλα (16:00): Η Τότεναμ ξέσπασε στην άσημη Μούρα (5-1) για την ήττα της (1-3 εκτός) στο ντέρμπι του Λονδίνου με αντίπαλο την Άρσεναλ. Με τον Χάρι Κέιν να σημειώνει χατ-τρικ και την ομάδα να έχει βέβαια εύκολο έργο απέναντι σε ένα άπειρο και λιγότερο ποιοτικό σύνολο, ήρθε η πρώτη φετινή επικράτηση στο Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Με τρεις διαδοχικές απώλειες και μάλιστα με… τριάρες (Κρίσταλ Πάλας, Τσέλσι, Άρσεναλ) στην… πλάτη, η Τότεναμ είναι αναγκασμένη να ψάξει βαθμούς στην επικείμενη εντός έδρας συνάντηση κόντρα στην Άστον Βίλα. Έχει χαθεί πολύτιμο έδαφος στο πρωτάθλημα, αν και η ομάδα είχε ξεκινήσει «μαγικά» με 3/3 νίκες.

Τότεναμ – Άστον Βίλα (16:00): Η Άστον Βίλα έρχεται από δύο πολύ σπουδαίες νίκες κόντρα σε Έβερτον (3-0 εντός) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-0 εκτός). Με δόση τύχης έφυγε με το τρίποντο από το «Όλντ Τράφορντ» αφού για να συμβεί αυτό χρειάστηκε να σκοράρει στο 88ο λεπτό, ενώ δεχόταν ασφυκτική πίεση νωρίτερα, αλλά και να χάσει πέναλτι η γηπεδούχος στις καθυστερήσεις. Θετικά τα πρόσφατα αποτελέσματα, όμως τα κενά στην άμυνα υπάρχουν και γίνονται ακόμη πιο αισθητά όταν αποχωρίζεται το γήπεδό της. Έφτασε σε τρίποντο… εκτός προγράμματος, αυτή τη φορά με την Τότεναμ να είναι πιεσμένη για το αποτέλεσμα και… ψυλλιασμένη μετά την πρόσφατη επικράτηση της Βίλα, τα δεδομένα αλλάζουν.

Τότεναμ – Άστον Βίλα (16:00): Η Τότεναμ δεν μπόρεσε να πάρει κάτι στα δύο μαζεμένα ντέρμπι κόντρα σε Τσέλσι και Άρσεναλ και αυτή τη φορά είναι αναγκασμένη να παλέψει για νίκη, αφού έχασε έδαφος. Η Βίλα δεν αποτελεί φόβητρο, ο Κέιν «ζεστάθηκε» στη μεσοβδόμαδη συνάντηση με αντίπαλο τη Μούρα και ο άσος προσφέρεται στο 2.10 (Stoiximan). Εκεί θα καταλήξουμε, αφού κρίνεται ως value ποντάρισμα.

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Λιλ – Μαρσέιγ (18:00): Η Λιλ δείχνει μπερδεμένη, αφού στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 9η θέση με ρεκόρ 3-2-3. Μπόρεσε να φτάσει σε δύο μαζεμένες νίκες στη Ligue 1, απέναντι σε Ρεμς (2-1) και Στρασβούργο (2-1), αν και στα δύο παιχνίδια είχε κενά διαστήματα και άφησε και τις αντιπάλους να φτάσουν στο γκολ και να παλέψουν μέχρι τέλους για την ισοφάριση. Στο Τσάμπιονς Λιγκ, μετά την ισοπαλία (0-0) με τη Βόλφσμπουργκ στην πρεμιέρα, ήρθε η ήττα (1-2) από τη Σάλτσμπουργκ, αφού βρέθηκε να ηττάται με δύο γκολ διαφορά και μετά το γκολ μείωσης του Γιλμάζ, δεν είχε συνέχεια. G/G & Over 2,5 εμφάνισαν οι τρεις πιο πρόσφατες συναντήσεις της σε όλες τις διοργανώσεις.

Λιλ – Μαρσέιγ (18:00): Με επίθεση… φωτιά (14 γκολ στη Ligue 1), η Μαρσέιγ βρίσκεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος με ρεκόρ 4-2-1. Παρέμενε αήττητη μέχρι την περασμένη εβδομάδα, όταν και ηττήθηκε με 2-3 από τη Λανς. Με την άμυνά της να κάνει λάθη σε καίρια σημεία, βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2, ισοφάρισε πριν την ανάπαυλα με δύο γκολ του Παγιέ, όμως δέχτηκε κι άλλο τέρμα στην επανάληψη. Είχε μάλλον το… μυαλό της στην αναμέτρηση που ακολουθούσε, για το Γιουρόπα Λιγκ. Εκεί, πήρε μια ακόμη ισοπαλία (0-0 εντός), αυτή τη φορά κόντρα στη Γαλατασαράι. Ήταν το απόλυτο αφεντικό της αναμέτρησης, σπατάλησε αρκετές καλές στιγμές, όμως η μπάλα δεν της έκανε το χατίρι να προσγειωθεί στα αντίπαλα δίχτυα. Σημείωσε τουλάχιστον δύο γκολ στις 6/7 φετινές συναντήσεις στη Ligue 1.

Λιλ – Μαρσέιγ (18:00): Η Λιλ είναι ομάδα που ρίχνει βάρος στην επίθεση και ειδικά τον τελευταίο καιρό ρισκάρει περισσότερο. Η Μαρσέιγ σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία και το παιχνίδι περιμένουμε να πάρει… φωτιά από νωρίς. Με το σύνολο τερμάτων 4-6 να βρίσκεται στο προκλητικό 3.75 (Stoiximan), αξίζει να πάρουμε το ρίσκο.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!