Και ακόμα δεν είδατε τίποτα!

Στο πρώτο σημαντικό ματς της χρονιάς ο Ολυμπιακός πέτυχε μια μεγάλη νίκη με 3-1 σετ, με ανατροπή, απέναντι στον ΠΑΟΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν ότι έχουν μεγάλο βάθος στον πάγκο, με πολλούς παίκτες πρωταγωνιστές. Σκεφτείτε ότι δύο από αυτούς που έκαναν τη διαφορά, ο Ανδρέας Φράγκος και ο Κώστας Στιβαχτής ήρθαν από τον πάγκο. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Εάν παρακολουθήσει κανείς το ματς, ξανά, και δείχνοντας μεγαλύτερη προσοχή στις λεπτομέρειες, θα διαπιστώσει κανείς ότι οι αθλητές του Σλόμπονταν Μπόσκαν είναι πολύ άγχος.

Ήταν φανερό σε εύκολες φάσεις, σε άμυνα και επίθεση, ότι δεν είχαν καθαρό μυαλό. Ήθελαν να κάνουν το κάτι παραπάνω για να ευχαριστήσουν με αυτό τον τρόπο τους περισσότερους από 2.000 οπαδούς που ήταν στις εξέδρες του «Μελίνα Μερκούρη». Κι αυτό ήταν κάτι που έκανε... μπαμ, ειδικά στο πρώτο σετ. Όταν το συνειδητοποίησαν αυτό, το ματς γύρισε. Άλλαξε εντελώς. Πιο χαρακτηριστική περίπτωση ο Σέρβος ακραίος Τσούπκοβιτς, στον οποίο δεν βγήκε τίποτα!

Και δεν μπορεί να πιστεύει κανείς ότι αυτές είναι οι δυνατότητές του. Μιλάμε για έναν παίκτη πρώτης γραμμής, με πολλές συμμετοχές στην εθνική Σερβία. Εδώ ακόμα και ο σούπερ σταρ Αγκάμεζ στο πρώτο σετ έδειξε να μην μπορεί να βρει... ρυθμό κι έκανε ορισμένα λάθη που δεν κάνει ούτε στην προπόνηση! Αλλά αυτό ήταν φυσιολογικό. Εξάλλου, το έχει τονίσει και ο Σλόμπονταν Μπόσκαν. Η ομάδα του χρειάζεται λίγο καιρό για να παίξει σύμφωνα με τα δικά του θέλω, αλλά και τις πραγματικές τις δυνατότητες.

Το μόνο σίγουρο είναι πώς ο Ολυμπιακός είναι ακόμα στην αρχή και έχει πάρα πολλά περιθώρια βελτίωσης. Απλά έγινε ορατό ότι φέτος έχουν στον Πειραιά πολύ καλοί παίκτες που θα οδηγήσουν τον Θρύλο στο τρεμπλ εντός Ελλάδας, αλλά και σε μια εξαιρετική πορεία στην Ευρώπη και το CEV Cup.