"Δίνουμε και τη ψυχή μας στο γήπεδο για τον Ολυμπιακό"

Χθες ο Ολυμπιακός κατάκτησε το 7ο σερί κύπελλο στο βόλεϊ Γυναικών με την Αρετή Τέζα να μετρά πλέον ισάριθμες κατακτήσεις στο ενεργητικό της. Η πασαδόρος του Θρύλου μίλησε στην εκπομπή "Μεγάλη μου αγάπη" για την νέα κούπα που πήραν οι "ερυθρόλευκες" στο Final-4 της Γλυφάδας.

Σχολιάζοντας ότι "Περισσότερο άγχος είχαμε στον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό και συγκεκριμένα πριν ξεκινήσει ο αγώνας. Μετά το πρώτο σετ έφυγε και νομίζω πως παίξαμε πάρα πολύ καλά. Δεν υπήρχε περίπτωση να χάσουμε την πρόκριση για τον τελικό.

Εκεί συναντήσαμε τον Πανναξιακό ο οποίος αποδείχτηκε πανάξιος! Μας αιφνιδίασε στο πρώτο σετ. Μετά πήραμε μπρος, βάλαμε τις μηχανές στο φουλ και αγωνιστήκαμε όπως πραγματικά μπορούμε. Έτσι φτάσαμε στην κατάκτηση του 7ου συνεχόμενου κυπέλλου Ελλάδας. Τίποτε δεν είναι τυχαίο. Έχουμε δημιουργήσει μία πολύ ισχυρή ομάδα. Αυτό μαρτυρούν και οι συνεχόμενοι τίτλοι μας".

Επειδή, όμως, ακολουθεί το ματς που δίνει το εισιτήριο για την 4άδα στην Ευρώπη, εξήγησε πώς "Χαρήκαμε όσο μπορούσαμε το βράδυ της Κυριακής και το μυαλό μας είναι στον επαναληπτικό με την Αστερίξ Μπέβερεν. Με την απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας ανοίγουμε μία νέα σελίδα. Στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στο Βέλγιο δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ. Είναι μία πολύ καλή ομάδα, που παίζει γρήγορο βόλεϊ. Αξίζει να αναφέρω πως ήταν μοναδική εμπειρία η παρουσία των φιλάθλων μας στο πρώτο ματς που έγινε στην έδρα της Αστερίξ. Δεν σταμάτησαν να φωνάζουν, μας έσπρωξαν στη νίκη και είμαι σίγουρη πως το ίδιο θα συμβεί και την Τετάρτη στο Ρέντη. Με τα όπλα που διαθέτουμε, όπως είναι το σερβίς και το μπλοκ – άμυνα θα την πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση στα ημιτελικά του Challenge Cup. Θέλει όμως πολύ μεγάλη προσοχή".

Η Αρετή Τέζα ανέλυσε και τι σημαίνει ο Ολυμπιακός για εκείνη, λέγοντας ότι "Φεύγοντας από το σπίτι μου και από την οικογένειά μου για την προπόνηση νιώθω πως πηγαίνω σε μία άλλη οικογένεια. Αυτό το νιώθουν όλες οι συμπαίκτριές μου και γενικότερα όλο το τιμ. Από εκεί ξεκινά η επιτυχία. Αυτό είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της επιτυχίας μας και αυτό αντανακλάται και προς τα έξω μέσε από τις νίκες, τις διακρίσεις και τους τίτλους μας. Όλες μαζί δίνουμε και τη ψυχή μας στο γήπεδο για να διευρύνουμε αυτό τον κύκλο των επιτυχιών του Ολυμπιακού".