"Έτοιμες για την πρόκριση"
Αισιόδοξη για την πρόκριση του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση του Challenge Cup είναι η Κατερίνα Γιώτα, ενόψει της ρεβάνς με τη Λογκρόνιο (9/1, 19:00) στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη "Μελίνα Μερκούρη". Θυμίζουμε, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών είχε νικήσει με 3-2 σετ στην Ισπανία, στον πρώτο αγώνα.
«Ανυπομονούμε για τον επαναληπτικό με τη Λογκρόνιο. Έχουμε κάνει μια σωστή προετοιμασία και θεωρώ ότι είμαστε έτοιμες για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση του Challenge Cup.
Περιμένουμε τη στήριξη του κόσμου μας ο οποίος ήταν και πέρσι κοντά μας στα ευρωπαϊκά ματς και η παρουσία τους μας βοήθησε πολύ για να φτάσουμε μέχρι τον τελικό. Σίγουρα η Λογκρόνιο είναι μια ανταγωνιστική ομάδα όπως φάνηκε και στο πρώτο ματς στην Ισπανία, κάνει σωστό και ορθολογικό παιχνίδι. ωστόσο θεωρώ ότι μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση», δήλωσε η Γιώτα.