Τώρα φουλάρει για το νταμπλ

Την Τετάρτη τα κορίτσια του Θρύλου αποκλείστηκαν από την Ευρώπη και τη συνέχεια του Challenge Cup. Στη Ρουμανία από την C.S.M. Βουκουρεστίου. Πλέον το μυαλό και η προσοχή όλων είναι στο νταμπλ. Μέσα στις επόμενες ημέρες οι "ερυθρόλευκες" έχουν ματς και για το πρωτάθλημα και για το κύπελλο Ελλάδας.

Αρχής γενομένης από το πρωτάθλημα. Το Σάββατο (18:00) αντίπαλος είναι η Ηλιούπολη για την 15η αγωνιστική, με στόχο των κοριτσιών του Θρύλου να είναι το "15 στα 15". Το ματς θα διεξαχθεί στο "Μελίνα Μερκούρη".

Επιπλέον, την προσεχή Τετάρτη υπάρχει το ματς με τον Άρη (15:00) στη Θεσσαλονίκη για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Όπου στόχος είναι η πρόκριση για τον Μπράνκο Κοβάσεβιτς και τις παίκτριές του.