Αυτή η πρόκριση είναι "ερυθρόλευκη"!

Να πάρει την πρόκριση για τους «4» του Challenge Cup θέλει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τη Μενέν (19:00, Cosmote Sport7 HD), στον δεύτερο προημιτελικό της διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ είχαν νικήσει με 3-1 σετ στο Βέλγιο, κάτι που σημαίνει πως για να πάρουν την πρόκριση στα ημιτελικά, θέλουν απλώς δύο σετ.

Φυσικά, είναι απαραίτητη η παρουσία του κόσμου στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», κάτι που έχουν ζητήσει τόσο ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, όσο και ο Μάρκους Μπέμε.

Θυμίζουμε, η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους εξής αθλητές: Κώστας Χριστοφιδέλης, Γιάννης Ρουμελιωτάκης, Νίκος Ζουπάνης, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστας Στιβαχτής, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Μάρκους Μπέμε, Άκης Δαρίδης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευάς Τσέλιος, Τόντορ Αλεξίεφ, Γερούν Ράουβερντινκ.

Να σημειωθεί πως στην αναμέτρηση με την Μενέν ισχύει το δικαίωμα ελεύθερης εισόδου για τους κατόχους της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior. Επίσης, εισιτήρια θα διατίθενται ανήμερα του αγώνα από το εκδοτήριο στο κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» από τις 17:00, μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης.