"Ήρθαμε για το τρόπαιο"
Στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, στάθηκε ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, όπου έδωσαν το «παρών» ο Δήμαρχος Θήρας κ. Αναστάσιος Νικόλαος Ζώρζος και ο Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. κ. Γιώργος Καραμπέτσος, οι προπονητές και οι αρχηγοί των 4 ομάδων. Μάλιστα, ο προπονητής του συλλόγου τόνισε πως η Σαντορίνη είναι ένα από τα ομορφότερα μέρη του κόσμου!
«Να συγχαρώ τη Σαντορίνη για τη φιλοξενία. Είμαστε σε ένα από τα ομορφότερα μέρη του κόσμου. Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να γίνει ένα φεστιβάλ βόλεϊ. Όλες οι ομάδες που βρίσκονται εδώ έχουν φιλοδοξίες. Κανείς δεν έρχεται για να χάσει. Ο Ολυμπιακός έχει πάντα υψηλούς στόχους. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και θέλουμε να παίξουμε καλό βόλεϊ», τόνισε ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.
Στέλλα Χριστοδούλου: «Η Σαντορίνη μας έχει δώσει μεγάλες χαρές»
Από την πλευρά της, η αρχηγός, Στέλλα Χριστοδούλου, δήλωσε: «Η Σαντορίνη είναι ένα νησί που μας έχει δώσει μεγάλες χαρές. Εύχομαι να γίνει όμορφο Final 4, οι ομάδες να δώσουν το καλύτερό τους εαυτό. Το ελληνικό βόλεϊ το χρειάζεται αυτό. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες, μακριά από τραυματισμούς.
Οι στόχοι μας είναι ξεκάθαροι. Θέλουμε το νταμπλ, οπότε έχουμε έρθει για το τρόπαιο όπως κάνουμε τα τελευταία 7 χρόνια. Είναι νοκ άουτ παιχνίδια με εκπλήξεις, θέλουμε να μπούμε στο γήπεδο και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».