"Να γράψουμε ιστορία με τον Ολυμπιακό"

Να είναι μόνο η αρχή για τον Ολυμπιακό στη φετινή σεζόν το τρόπαιο του League Cup περιμένει ο Γερού Ράουβερντινκ (αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του Final 4), όπως τόνισε ο ίδιος. Μάλιστα, έστειλε το μήνυμά του για τους τελικούς με τη Ραβένα και τον κόσμο της ομάδας.

«Είναι πολύ σπουδαίο που κερδίσαμε το πρώτο τρόπαιο της σεζόν. Ελπίζω ότι θα είναι μόνο η αρχή. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου γιατί δεν είναι εύκολο να παίζουμε τρεις φορές την εβδομάδα, όπως συμβαίνει εδώ και καιρό.

Αυτή τη στιγμή κερδίσαμε το πρώτο τρόπαιο που μας δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση για το παιχνίδι της Τετάρτης στην Ιταλία. Τώρα έχουμε δυο πολύ ωραία παιχνίδια μπροστά μας. Διάβασα ότι ήδη έφυγαν 5.000 εισιτήρια.

Ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί, ελπίζω ότι να γράψουμε ιστορία για τον Ολυμπιακό. Η συγκέντρωσή μας στρέφεται στο ματς της Τετάρτης και ελπίζουμε να συμβεί κάτι πολύ όμορφο στις 11 Απριλίου στο ΣΕΦ», δήλωσε ο Ράουβερντινκ.

Στεφάνου: «Δύναμη ενόψει των τελικών με τη Ραβένα»
Από την πλευρά του, ο Γιώργος Στεφάνου, δήλωσε: «Κρατάμε το γεγονός ότι η ομάδα παρουσιάζεται απόλυτα σοβαρή και συγκεντρωμένη απέναντι σε όλους τους αντιπάλους είτε είναι Ρώσικα μεγαθήρια είτε είναι ομάδες της Volley League. Είναι ένα δείγμα που προσωπικά μου δίνει δύναμη και κουράγιο ενόψει των δυο δύσκολων τελικών εναντίον της Ραβέννα όπου είμαι σίγουρος ότι είμαστε έτοιμοι.

Καλώ όλο τον κόσμο να έρθει να μας στηρίξει την Τετάρτη στις 11 Απριλίου και όπως πάντα για άλλη μια φορά να μας δώσει την ώθηση του σε ένα γεμάτο ΣΕΦ με 12.000 κόσμο για να μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου».